Teknolojik Ürün Alışverişleri Hiç Bu Kadar Kazandırmamıştı! Vatan Bilgisayar, 500 TL İndirimli Ürün Satışına Başladı!

Teknolojik Ürün Alışverişleri Hiç Bu Kadar Kazandırmamıştı! Vatan Bilgisayar, 500 TL İndirimli Ürün Satışına Başladı!

Ziraat Bankası Vatan Bilgisayar ile el sıkıştığını açıklayarak, 19 Haziran tarihine kadar yapılacak olan tüm alışverişlerde 500 TL’ye kadar hediye lira dağıtacağını bildirdi. İşte bankanın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Artan fiyatlara karşın Vatan Bilgisayar ile el sıkışan Ziraat Bankası, 19 Haziran tarihine kadar geçerliliği olan yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Elektronik Ürün Alışverişi Kampanyası 2022

Ziraat bankası ve Vatan Bilgisayar’ın iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan yeni alışveriş kampanyasına göre 19 Haziran tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan ve tek seferde 5 bin TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan her mevcut müşteriye, 500 TL tutarında indirim verileceği bildirildi.

Ziraat Bankası- Vatan Bilgisayar Alışveriş Kampanyası Kullanım Koşulları

ziraat.jpg

Ziraat Bankası ve Vatan Bilgisayar iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 500 TL’lik indirim kazanımlı alışveriş kampanyasının kullanım koşulları ve diğer detayları şu şekilde sıralandı:

  • Yalnızca bireysel kart sahibi olan Bankkart müşterileri kampanyadan yararlanabilir.
  • Kampanya isme tanımlanır. Bu neden ile birden fazla Bankkart’ın olması, kampanyadan 500 TL’den fazla tutarlarda hediye para kazanılacağı anlamını taşımamaktadır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan hediye liralar, 14 Temmuz tarihinde asıl karta yüklenecektir.

Ziraat Bankası- Vatan Bilgisayar Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Ziraat Bankası ve Vatan Bilgisayar’ın iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 500 TL’lik indirim kazanımlı alışveriş kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşlar için hem online başvuru kanalı hem de SMS başvurusu erişime açılmıştır.

Ziraat Bankası- Vatan Bilgisayar alışveriş kampanyasına online olarak başvuru yapmak isteyen vatandaşların, alışveriş harcamalarından önce Bankkart mobil uygulamasına girmeleri ve açılan ekranda yer alan “kampanyalar” kısmından alışveriş kampanyasına onay vermeleri gerekmektedir. Aynı katılım adımları, Bankkart’ın resmi internet sitesi aracılığı ile de izlenebilmektedir.

Ziraat Bankası- Vatan Bilgisayar alışveriş kampanyasına bankanın SMS kanalı aracılığı ile katılım sağlamak isteyen vatandaşların, cep telefonlarının mesajlar kısmına girerek VATAN yazmaları ve 4757’ye kısa SMS göndermeleri gerekmektedir. Banka, kampanya katılım mesajı karşılığında ücret almamaktadır.