Teknoloji Severlere Müjde! Xiaomi Yeni Mağazasına Özel Hediye Dağıtacak!

Teknoloji Severlere Müjde! Xiaomi Yeni Mağazasına Özel Hediye Dağıtacak!

Xiaomi mağazasının açılışına özel, vatandaşlara çeşitli hediyeler vereceğini açıkladı. Bu açıklamasının ardından pek çok vatandaş, mağazanın açılış yerini ve tarihini merak etti. Peki Xiaomi ne zaman hediye verecek?

Daha önce de 2019 yılında mağazasının açılışına özel hediyeler dağıtması ile gündeme gelen Xiaomi, yeniden vatandaşlara hediye dağıtacak. Mağaza açılışlarında vatandaşları düşünen ve hediyeler veren Xiaomi, yeni mağazasını açacağını duyurdu. Bu duyurusunun ardından bir de vatandaşlara yeni müjdeyi verdi. 2019 yılında olduğu gibi yeniden vatandaşlara hediyeler vereceğini duyuran Xiaomi'ye ilgi büyüdü. Peki Xiaomi ne zaman hediye verecek? Xiaomi nerede hediye dağıtacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Uzun süredir bilinen ve son dönemde yeni çıkan cihazları ile pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen bir marka haline gelen Xiaomi, hediyeleri ile de sevilen bir marka oldu. 2019 yılında mağazasının açılışında hediye vereceğini duyuran marka, yeniden hediye dağıtacağını açıkladı. Bunun üzerine vatandaşlar, markanın vereceği hediyeleri ve açıklamanın ardından hangi şehirdeki mağazasında hediye vereceğini merak etti.

Xiaomi Nerede Hediye Verecek?

Perşembe günü açacağı yeni mağazasında vatandaşların katılımının çok olması beklenirken, markanın hediye açıklamasından sonra bu sayının daha da artacağı tahmin edildi. Uzun süredir vatandaşların ürünlerini severek kullandığı Xiaomi markasına olan ilgi git gide büyümeye başladı. Xiaomi markası da mağazalarını çoğaltarak, vatandaşların erişimini artırmayı amaçladı. Bu doğrultuda açılan mağazalara bir de hediyeler eklenince, vatandaşlar adeta mağazanın açılışı için gün saymaya başladı. Xiaomi yeni mağazasının ise Ankara'daki Nata Vega Outlet'te açılacağını duyurdu. Açılışın işe Perşembe günü yani 19 Mayıs 2022 tarihinde olacağı öğrenildi. Bu duyurunun ardından vatandaşların sabah saatlerinden itibaren AVM'nin önünde olacağı tahmin ediliyor. Peki Xiaomi kimlere hediye verecek?

Xiaomi Kimlere Hediye Verecek?

Marka, açılışa gelecek olan kişilerin sayılarının çok olacağını tahmin ettiği için bu hediyelere bir sınırlandırma getirdi. Daha önce de bu uygulamayı hayata geçirdikleri için bu konuda tecrübesi olan Xiaomi markasının, hediye vereceği kişilerin sayısına sınırlandırma getirdikleri öğrenildi. Yarın Ankara Nata Vega Outlet'teki açılışa özel hediye verecek olan Xiaomi'nin açılışa katılan ilk 500 kişiye çeşitli hediyeler vereceği öğrenildi. Bu haberi duyan pek çok vatandaş, açılışa katılan ilk 500 kişi olmak adına şimdiden sıraya girdi. Şimdi pek çok vatandaş yarın olacak olan açılışı bekliyor.