Stranger Things 5.sezon gelecek mi, ne zaman gelecek?

Stranger Things 5.sezon gelecek mi, ne zaman gelecek?

Netflix orijinal içeriği olan Stranger Things 4.sezonun yayınlanmasının ardından izleyiciler 5.sezon gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki Stranger Things 5.sezon gelecek mi, ne zaman gelecek?

Netflix orijinal içeriği olan Stranger Things 4.sezonun yayınlanmasının ardından izleyiciler 5.sezon gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Merakla beklenen Stranger Things 4.sezonu izleyiciler tarafından ilgi çekerken yeni sezonun ne zaman geleceği araştırılmaya başladı. Netflix orijinal ABD içeriği olan Stranger Things dizisi platformun dünya çapında en fazla izlenen dizi serilerinden birisi oldu. Türkiye'de milyonlarca takipçi kitlesi olan Stranger Things 5.sezonu şimdiden araştırılmaya başlandı.

Stranger Things, ABD yapımı bilimkurgu-korku türündeki internet dizisi. Duffer Kardeşler tarafından yönetmenliği, senaristliği ve yönetici yapımcılığı üstlenilen dizi aynı zamanda Shawn Levy ve Dan Cohen tarafından üretilmiştir.

STRANGER THİNGS 5.SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Netflix orijinal ABD içeriği Stranger Things 4.sezonu yayınlanmasının ardından yine dünyada izlenme rekorları kırmaya başladı. Stranger Things 5.sezonu ile ilgili iddialar gündeme düşerken ne zaman geleceği ise izleyiciler tarafından büyük merak konusu oldu.

Stranger Things dizisi ile ilgili gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Duyduk duymadık demeyin! Uzun zamandır beklenen Stranger Things 4, 1. kısmının yayına girdiği ilk hafta sonunda 286,79 milyon saatlik izlenmeyle Netflix’in en çok izlenen İngilizce dizisi oldu. Bir zamanlar Mike, “Nerede olduğumu soran olursa, yurt dışına çıktığımı söylersiniz.”

STRANGER THİNGS 4.SEZON ÖZETİ

1979'daki bir geri dönüş, Eleven'ın Hawkins Laboratuvarı'ndaki herkesi katlettiğini ortaya çıkardı. Şu anda - yani, 1986 - "Jane" Lenora Hills Lisesi'nde adi kız Angela tarafından acımasızca zorbalığa maruz kalırken, Will bir sınıf arkadaşının ilerlemesinden kaçınırken, Jonathan Nancy ile olan mesafesini arkadaşı Argyle ile aydınlanarak halletti ve Joyce bir paket aldı. Hopper'ın yaşadığını ortaya çıkaran Rusya'daki “Enzo”dan. Hawkins'de, üst sınıflardan Steve ve Robin romantik bilmecelerle karşı karşıya kaldıklarında (Vickie adlı bir grup üyesine aşıktı, kimden hoşlandığını bilmiyordu ), Lucas'ın basketbol şampiyonası maçı doruk noktasıyla çeliştiğinde birinci sınıf öğrencilerimiz arasında bir uçurum açıldı. Hellfire Club Dungeon Master Eddie'nin Vecna ​​kampanyasından. Oh, ve bir şeyYollarına çok kötü bir şekilde çıktılar: Uyuşturucu bulmak için Eddie'nin karavanını ziyaret eden sorunlu amigo Chrissy, onu takip eden doğaüstü güç tarafından ölümcül bir şekilde krakerden nasibini aldı.