Stranger Things 5. sezon gelecek mi?

Stranger Things 5. sezon gelecek mi?

4. sezonu yayınlanan dizinin yeni bir sezon ihtimalinin olup olmadığı merak konusu oldu. Peki Stranger Things 5. sezon gelecek mi?

Oldukça uzun bir aradan sonra 4. sezonu yayınlanan Stranger Things, izleyicilerden daha ilk günden tam not almayı başardı. İlgi çekici ve sürükleyici hikayesi ile izleyenleri üç sezon boyunca ekranlara kilitleyen Netflix dizisi Stranger Things dördüncü sezonu ile de beklentiyi karşıladı. Bu durum da dizinin 5. sezon ihtimalini ortaya çıkardı.

Film tadında geçecek olan bölümlerin ardından yeni bir sezonun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Uzun süredir izleyicilerin beklediği yeni sezonun ardından, izleyicileri nelerin beklediği oldukça merak edilmişti. Yayınlanan sezonun ve bölümlerin uzunluğu ve konunun akışından kaynaklı olarak yakın zamanda yeni bir sezonun gelip gelmeyeceği merak edildi. 3. sezonun ardından oldukça uzun bir ara verilip, 4. sezonun yayınlanması da dizinin aralıkları konusunda izleyicide endişeye yol açtı. Peki Stranger Things 4. sezon bölüm uzunlukları nasıl? Stranger Things 5. sezon gelecek mi?

Stranger Things 4. Sezon Bölüm Süreleri

Dizinin dördüncü sezonuna dair en çok ilgi çeken noktalardan biri de bölümlerinin uzunlukları oldu. Bölümlerinin diğer sezonlara göre daha uzun olması ve iki kısım şeklinde yayınlanacak olması, dizi ile merak edilenlerin artmasına neden oldu. Peki Stranger Things 4. sezon bölüm uzunlukları ne kadar?

  • Stranger Things 4. sezon 1. bölüm - 1 saat 18 dakika 9 saniye
  • Stranger Things 4. sezon 2. bölüm - 1 saat 17 dakika 5 saniye
  • Stranger Things 4. sezon 3. bölüm - 1 saat 3 dakika 6 saniye
  • Stranger Things 4. sezon 4. bölüm - 1 saat 18 dakika 33 saniye
  • Stranger Things 4. sezon 5. bölüm - 1 saat 16 dakika 33 saniye
  • Stranger Things 4. sezon 6. bölüm - 1 saat 15 dakika 7 saniye
  • Stranger Things 4. sezon 7. bölüm - 1 saat 40 dakika 44 saniye

Stranger Things 5. Sezon Gelecek Mi?

Dizinin uzun aralıklar ile sezon yayınlaması ve yayınlanan son sezonun oldukça uzun bölümlere sahip olması, yeni sezon ihtimali hakkında endişelere yol açtı. Yayınlanan ve Haziran ayında diğer kısmı yayınlanacak olan dizinin 5. sezonunun yine uzun bir aradan sonra çıkması planlanıyor.