Sevenlerine müjde! Açlık Oyunları geri dönüyor! Kadroda Euphoria oyuncusu da var

Sevenlerine müjde! Açlık Oyunları geri dönüyor! Kadroda Euphoria oyuncusu da var

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Açlık Oyunları filmi geri dönüyor! Dizinin kadrosu yavaş yavaş oluşturulurken, kadrosuda Euphoria'nın yıldız oyuncusunun da olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Bir dönem film dünyasına damgasını vuran Açlık Oyunları sevenlerine müjdeli haberi verdi. En çok izlenen 3 seriden oluşan filmlerin ardından, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara gelecek. Geçtiğimi yıl 2022 yılında başlanacağına dair yapılan açıklamaların ardından bu defa da kadrosu hakkında yeni gelişmeler yaşandığı iddia edildi. İddiaların arasında bu yılın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Euphoria dizisinin yıldız oyuncusunun da olduğu vardı. Geçtiğimiz günlerde yeni çıkacak olan Açlık Oyunları filminin tanıtımı da yayınlanmıştı.

AÇLIK OYUNLARININ ÖNCESİNİ ANLATACAK!

Daha önceden izlediğimiz film serilerine oranla bu filmin neyi anlatacağı ve nasıl ilerleyeceği merak konusu olmuştu. Çekimleri yapılan filmin bu defa 3 seri şeklinde yayınlanan Açlık Oyunları filminin öncesinin anlatıldığı iddia edildi.

Açlık Oyunları dünyasının var olmadan önce filmde neler yaşandığı merak konusu iken uzun bir aradan sonra yayınlanacak olan bu film, Açlık Oyunları başlamadan önce nelerin yaşandığını ve Açlık Oyunları'nın nasıl ortaya çıkacağını anlattı iddia edildi.

"The Hunger Games" olan 3 seri filmin ismininin ise bu defa "The Ballad of Songbirds and Snakes" olduğu açıklandı. Bu filmin bu sene çekimlerinin sona ermesi beklenirken, ne zaman yayınlanacağı ve kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı da merak konusu olmuştu. Filmin kadrosunda yer alacağı iddia edilen isim ise, oldukça beğenildi.

DİZİNİN KADROSUNDA EUPHORIA OYUNCUSU DA VAR!

Bu senenin en çok beğenilen dizisi olan Euphoria dizisinin yıldızı parlayan oyuncusu olan Hunter Schafer'ın yeni çıkacak olan Açlık Oyunları filmin kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Filmin kadrosunda yer alan Hunter Schafer'in Tigris Snow karakterini canlandıracağı öğrenildi. Bu detayların ardından yeni çıkacak film hakkında bütün detaylar da merak edilmeye başladı. Dizinin çekimlerinin tamamlanması beklenirken, dizinin vizyon tarihi de öğrenildi.

AÇLIK OYUNLARI NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

The Ballad of Songbirds and Snakes filminin bu sene çekimlerinin tamamlanması beklerken, vizyon tarihi için sevenlerinin biraz daha beklemesi gerektiği öğrenildi. Filmin kadrosu yavaş yavaş tamamlanırken, filmin 17 Kasım 2023 tarihinde vizyona gireceği öğrenildi.