SDRK kimdir? SDRK BABYGIRL oyuncuları, sözleri

SDRK kimdir? SDRK BABYGIRL oyuncuları, sözleri

3 gün önce YouTube'da yayınlanan BABYGIRL şarkısı bugün sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. SDRK isimli rapçi tarafından yayınlanan şarkının ardından klibi izleyen vatandaşlar klipte oynayan oyuncuları ve şarkı sözlerini araştırmaya başladı.

Sosyal medya platformlarında ve rapçi kimliğinde SDRK ismini kullanan genç rapçi en son çıkan şarkısı ile gündeme oturdu. Şarkının sözleri ve klibindeki görüntüler defalarca paylaşıldı. SDRK tarafından 3 gün önce çıkan BABYGIRL şarkısını dinleyen vatandaşlar olumlu ve olumsuz olmak üzere pek çok eleştirel yorumda bulundu.

whatsapp-image-2022-06-06-at-22-00-03.jpeg

SDRK isimli genç rapçinin klibindeki görüntüler sosyal medya fenomenleri tarafından alay konusu olurken çok sayıda vatandaş ise gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında genç rapçi SDRK'nın yeni şarkısı BABYGIRL'ün sözlerini ve oyuncularını araştırmaya başladı. Bu soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında Gürses Gazetesi'nde...

SDRK Kimdir?

Ankara doğumlu olan ve rapçi ismi SDRK olan kişinin gerçek ismi Batuhan Demir. Demir, 19 yaşındadır ve şu an hayatını Ankara'da sürdürmektedir.

whatsapp-image-2022-06-06-at-22-00-04.jpeg

Kendisini "legal bir genç" olarak tanımlayan Batuhan Demir'in çıkardığı şarkıların isimleri şu şekilde;

  • KISKANMA
  • MBAPPE
  • Jackie Chan
  • NABER
  • HANİ... ?
  • ŞANS
  • AŞKIM

Demir, bu şarkılarıyla küçük ölçekte dikkat çekmiş olsa da BATIGANG isimli rap müzik yapım kanalında paylaşılan son klibi ile 3 gün içinde sosyal medya gündemine oturdu. Çok sayıda sosyal medya fenomeni Demir'in parçası ile alay etti.

SDRK BABYGIRL Oyuncuları Kimler?

SDRK isimli rapçi tarafından çıkartılan rap şarkısının ardından çok sayıda vatandaş klip oyuncularını ve şarkı sözlerini araştırmaya başladı. Klipte dikkat çeken başrol oyuncularından olan ve SDRK'nın kendisine "BAYGIRL" dediği kişi en çok aratılanlar arasına girdi. Peki; SDRK BABYGIRL kimdir?

SDRK mahlaslı Batuhan Demir'in klibinde başrol oyuncularından olan genç kadının isminin İrem Ak olduğu öğrenildi. Genç güzel İrem Ak'ın Instagram hesabı ise merak konusu oldu. Genç kadın güzel pozlarını paylaştığı Instagram adresinde @irremmak kullanıcı adı ile bulunuyor.

whatsapp-image-2022-06-06-at-22-00-05.jpeg

SDRK BABYGIRL Sözleri Neler?

SDRK isimli genç rapçinin yeni çıkan ve sosyal medya platformlarında viral olan şarkısı BABYGIRL'ün sözleri klibi izleyen çok sayıda vatandaş tarafından sıklıkla araştırıldı. Genç rapçinin şarkısının sözleri BATIGANG isimli rap müzik içerikli YouTube kanalında paylaşılan ve şu ana kadar 160 binden fazla izlenen şarkı klibinin açıklama kısmında bulunabiliyor.