Recep İvedik 7 nerede çekiliyor, nerede geçecek?

Recep İvedik 7 nerede çekiliyor, nerede geçecek?

Türkiye'nin en önemli komedyenleri arasında yer alan Recep İvedik 7 ile ilgili ilk görüntüler gelmeye devam ediyor. Peki Recep İvedik 7 nerede çekiliyor, nerede geçecek?

Türkiye'nin en önemli komedyenleri arasında yer alan Recep İvedik 7 ile ilgili ilk görüntüler gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin en fazla izlenen serilerinden birisi olan Recep İvedik filminin yedincisi yolda geliyor. Şahan Gökbakar yaptığı açıklamalar ile birlikte film serisinin çekimlerine başlanacağını açıklamıştı. Peki Recep İvedik 7 nerede çekiliyor, nerede geçecek? Seyirciler film ile ilgili arama motorunda çok fazla araştırma yapmaya başladı. "Recep İvedik 7 nerede çekildi? Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak, hangi platformda yayınlanacak? Recep İvedik 7 çekimleri nerede başladı? Recep İvedik 7 çekimler nerede yapılıyor?" araştırmaları yapan izleyicilerin tüm yanıtları haberde yer alıyor.

RECEP İVEDİK 7 İÇİN DAHA ÖNCE AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

Şahan Gökbakar'ın tiplemesi olan Recep İvedik geçtiğimiz senelerde yaptığı bir röportajda Recep İvedik 7'nin daha farklı olacağını söylemişti.

"Benim olaya bakış açım, özellikle dördüncü filmden sonra şu hal aldı: Biz şimdi Recep'i daha eğlenceli nereye yollayabiliriz, hangi ortamın içine sokabiliriz. Daha komiğini çıkartabileceğimiz… Filmlerdeki genel matematiğimiz şu. Recep'i ait olmadığı bir dünyanın içine koyuyoruz ve Recep o dünyayı fethediyor. Bizim olayımız bu. O yüzden benim için her filmi düşünürken yeni olan, beni zorlayan, fazlaca uğraşmaya iten şey bu: Daha yeni nereye koyabiliriz Recep'i. Birkaç şey de buldum. Daha sonraki seriler için. Devam eder inşallah. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden Afrika'yı seçmiştim. Şimdiki planım Uzak Doğu'ya yollamak Recep'i."

ŞAHAN GÖKBAKAR SOSYAL MEDYADAN İLK GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

recep-ivedik-7-ilk-goruntu.png

Recep İvedik 7 tiplemesi ile Şahan Gökbakar sosyal medyadan paylaştığı gönderide açıklamaya "Recep emmi.. köy" hashtagi ile paylaşımı gerçekleştirdi. Gelen bu paylaşım sonrasında ise izleyiciler filmin nerede çekileceğini araştırmaya başladı.

RECEP İVEDİK 7 NEREDE ÇEKİLİYOR?

Recep İvedik 7'nin çekimleri için ilk gelen kulis iddialarına göre Muğla'nın bir köyünde belirli çekimler gerçekleştirilecek. Çekimler için ana ikinci merkez İzmir bölgesi olacak. Çekimlerde kullanılacak diğer şehir ise şüphesiz Antalya olacak. Recep İvedik serilerinin çoğu bu üçlemede genel olarak çekimleri sürerken serinin yedinci filmide bu bölgelerde çekilmeye devam edecek.