Recep İvedik 7 için Disney Plus 120 Milyon TL Ödeyecek! Disney Plus'dan Dev Anlaşma!

Recep İvedik 7 için Disney Plus 120 Milyon TL Ödeyecek! Disney Plus'dan Dev Anlaşma!

14 Haziran'da Türkiye pazarına girecek olan Disney Plus, Türk sinema tarihinin en fazla izlenen filmi olan Recep İvedik 7 için iddialara göre bir servet ödedi. Recep İvedik 7 için Disney Plus 120 Milyon TL Ödeyecek! Disney Plus'dan Dev Anlaşma!

14 Haziran'da Türkiye pazarına girecek olan Disney Plus, Türk sinema tarihinin en fazla izlenen filmi olan Recep İvedik 7 için bir servet ödedi. Türkiye'de en fazla izlenen sinema filmi olan Recep İvedik serisi başarılı serisi ile milyonlarca vatandaş tarafından oldukça seviliyor. Özellikle Şahan Gökbakar'ın oyunculuğu ile yıllardır Türkiye'de farklı işler yapılmaya denenirken Recep İvedik 7'nin kısa süre içerisinde çekimlere başlayacağı iddia edilmişti.

Twitter'da gazeteci İbrahim Seten'in resmi hesabından paylaştığı tweete göre ise Recep İvedik 7 için Disney Plus, Şahan Gökbakar'a 120 milyon TL ödeme yapacak. Gelen bu gelişmeler sonrasında ise izleyiciler Disney Plus'ın açılış tarihini heyecanla beklemeye devam ediyor. Recep İvedik 7 için ise gelişmeler Mart ayında gündeme bomba gibi düşmüştü. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

DİSNEY PLUS'DAN DEV ANLAŞMA!

Türkiye'nin en fazla izlenen filmi olmayı koruyan Recep İvedik serisi için yenisinin geleceğini Şahan Gökbakar geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise Disney Plus ile filmin anlaştığı gündeme düştü.

14 Haziran'da Türkiye'de ki faaliyetlerine resmi olarak başlayacak olan Disney Plus şimdiden hazırladığı ve devam eden projeleri ile bomba bir giriş yapacak. Özellikle Recep İvedik 7 filmi ile akşam saatlerinde gündeme gelen Disney Plus'ı şimdiden milyonlarca izleyici platformun açılmasını bekliyor. Platforma dair gelişmeler ise Gürses Gazetesi adresinde yer almaya devam edecek.

Gazeteci İbrahim Seten resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte şu ifadelere yer verdi. "şahan gökbakar, “recep ivedik 7” için disney plus kanalıyla 120 milyon liraya anlaşmış.. şahane para.."

ekran-resmi-2022-05-09-22-31-11.png

Şahan Gökbakar'ın serinin şimdiye kadar yayınlanmış son filmi olan Recep İvedik 6 için 12.3 milyon dolar gişe yaptığı biliniyor. Recep İvedik 7 için ise 120 milyon TL'nin dolar karşılığı ise 7 milyon 936 bin dolar olarak anlaşma sağlandığı iddia edildi.

RECEP İVEDİK 7 KONUSU NE OLACAK?

Recep’i daha eğlenceli nereye koyabiliriz ve nereye yollayabiliriz sorusu üzerinden yola çıktıklarını söyleyen Şahan Gökbakar, filmlerdeki matematiğin ‘’Recep’i ait olmadığı bir dünyanın içine koyuyoruz ve Recep o dünyayı feth ediyor.’’ diye konuştu.

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Serinin yeni filmi olan Recep İvedik 7 için geri sayım başladı. Yaz aylarında ise vizyonlarda yer alması bekleniyor. Şimdiden büyük heyecana ulaşan ve medyada geniş yankı uyandıran Recep İvedik 7 filmi için izleyiciler vizyon tarihini merak ediyor.