Recep İvedik 7 dizi mi film mi oluyor?

Recep İvedik 7 dizi mi film mi oluyor?

Recep İvedik 7'nin çekimlerinin başlamasının ardından dizi hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Daha önce filmleri çekilen Recep İvedik'in bu defa dizi olacağı iddiaları da merak edilenleri artırdı. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Bir süredir beklenen Recep İvedik 7'nin çekimleri başladı. Çekimlerinin başlama haberini ise Şahan Gökbakar paylaştı. Recep İvedik 7'den ilk karelerin gelmesi ile de film hakkında merak edilenler artmaya başladı. Recep İvedik'in yayınlanan son filminin üzerinden uzun bir süre geçmesi ile birlikte yeni gelecek olan seri ile birlikte dizi hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Recep İvedik 7'nin dizi olacağı iddialarının da artması ile birlikte izleyiciler şimdiden dizi ile ilgili detayları merak etti. Peki Recep İvedik 7 dizi mi olacak film mi?

RECEP İVEDİK 7 KONUSU VE OYUNCULARI

Dizi ya da film olacağı konusunda sosyal medyada iddiaların dolaşmasının ardından dizi hakkında merak edilenler çoğalmaya başladı. Önceki filmlerde maceradan maceraya koşan Recep karakterinin yaşadığı talihsizlikler ile birlikte eğlenceli dakikaların verilmesinden sonra Recep İvedik 7'de nasıl bir macera yaşanacağı oldukça merak edildi. Peki Recep İvedik 7 konusu ve oyuncuları nedir?

Çekimlerine yeni başlanan Recep İvedik 7'nin henüz oyuncu kadrosu ve konusu netleşmedi. Yalnızca Şahan Gökbakar'ın önceki açıklamalarından yola çıkılarak yeni Recep İvedik'in Uzak Doğu ülkesinde olabileceği tahmin edildi. Bu sadece iddia ve tahmin ile kalırken Şahan Gökbakar tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Recep İvedik 7'den yalnızca Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep kare geldi. Çekimlerinin ilerlemesi ile birlikte oyuncu kadrosunun ve çekimlerin de hızlanacağı bekleniyor. Peki Recep İvedik 7 dizi mi olacak film mi?

RECEP İVEDİK 7 DİZİ Mİ OLACAK FİLM Mİ?

Önceki seriler gibi Recep İvedik 7'nin de film olması beklenirken, oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Recep İvedik'in dizi olacağı söylendi. Sosyal medyada bu tür iddiaların yayılmasının ardından internette pek çok kişi konu ile ilgili araştırma yaptı. Peki Recep İvedik 7 dizi mi film mi?

İddialara göre Recep İvedik 7'nin önce film sonrasında ise dizi olacağı söylendi. Son dönemde dizi sektöründe yeni işlerin artmasının yanı sıra önceki yapımların da dizi olması bu iddiaların güçlenmesine yetti. Durum bu şekilde olunca da Recep İvedik 7'nin izleyicileri daha da meraklanmaya başladı.