Oyun tutkunlarına Epic Games'ten yılbaşı hediyesi! 25 oyun ücretsiz olarak erişime açılacak!

Oyun tutkunlarına Epic Games'ten yılbaşı hediyesi! 25 oyun ücretsiz olarak erişime açılacak!

Oyun severlerin yakın takibinde olan Epic Games’e ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Firmanın önümüzdeki günlerde yılbaşı hediyeleri dağıtacağı ileri sürüldü. İşte ayrıntılar…

Her dönemde teknolojik imkanların elverdiği kapsamda kullanıcıların beğenilerine sunulan dijital oyunlar, son dönemlerde resmen kendi pazarlarını yaratmayı başardı. Birçok farklı platformdan yeni oyun grafiklerine ilişkin haberler gelirken senelerdir sektörde faaliyet gösteren firmalar ise farklarını ortaya koymak amacı ile yeni kampanyalar düzenlemeye başladı.

Uzun süredir oyun tutkunları tarafından yakından takip edilen ve kullanıcı potansiyelini kaybetmemek adına zaman zaman bazı sürprizler yapan Epic Games, bir süre önce haftalık olarak ücretsiz oyun hediye etmeye başladı. Hafta başlarında yaptığı duyurular ile o haftanın ücretsiz oyunlarını duyuran Epic Games bu sayede yeni kullanıcı sayısını da artırmayı başarırken bugün gündeme bomba gibi bir haber düştü. Firmaya yakın kaynaklar, yılbaşı hediyelerinin yolda olduğuna dikkat çekti.

EPIC GAMES’TE YILBAŞI RÜZGARI!

Her hafta oyun tutkunları için bazı oyunlar belirleyen ve ilgili oyunların ücretsiz olarak indirilmesini sağlayan Epic Games, bugün güçlü bir iddia ile gündeme geldi. Epic Games’in oyun severler için yılbaşı hediyeleri hazırladığını belirten sızıntıya göre 15 Aralık- 10 Ocak tarihleri arasında toplamda 25 oyun ücretsiz bir şekilde erişime açılacak.

HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNU İÇİN SON GÜN!

oyun-tutkunlarina-epic-gamesten-yilbasi-hediyesi-25-oyun-ucretsiz-olarak-erisime-acilacak.jpg

24 Kasım tarihinde yapmış olduğu duyuruda 279 TL değerindeki Star Wars: Squadrons oyununun bu hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebileceğini belirten Epic Games, bu kampanyadan yararlanabilmek için son günün bugün olduğunu ifade etti. Oyunun saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak indirilebileceğine dikkat çeken Epic Gamesi, oyun için sahip olunması gereken minimum sistem gereksinimlerini şu şekilde sıraladı:

  • İşletim sistemi: Windows 10 64 bit
  • Depolama HDD - SSD: 40 GB’lık disk alanı
  • Bellek- RAM: 8 GB’lık bellek
  • Ekran kartı- GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7850 ekran kartı
  • İşlemci- CPU: Intel i5- 6600K veya AMD Ryzen 3 1300 X işlemci