Oyun tutkunları dikkat! Amazon Prime Gaming aralık ayı ücretsiz oyunları ortaya çıktı! Tam 5 oyun erişime açılacak!

Oyun tutkunları dikkat! Amazon Prime Gaming aralık ayı ücretsiz oyunları ortaya çıktı! Tam 5 oyun erişime açılacak!

Abone sayısını günden güne arttıran Amazon Prime’ın Gaming alanında ücretsiz olarak erişime açacağı aralık ayı oyunları, ifşa edildi. İşte Amazon Prime Gaming aralık ayı ücretsiz oyun listesi…

Günden güne gelişen ve gündelik hayat akışının da giderek daha da dijitalleşmesini sağlayan teknoloji, tüketici alışkanlıklarının da değişmesini sağladı. Özellikle hemen hemen herkesin evinde bulunan televizyonların artık ana akım medyada yayınlanan içeriklerden çok dijital platform içeriklerini görüntülemek için kullanılması, yeni dönemde hızla değişen tüketici alışkanlıklarını resmen gözler önüne serdi.

Tüketicilerin alışkanlıklarının değişmesi ile birlikte kendi pazarını yaratan dijital platformlar, bu kapsamda kızgın bir rekabeti de başlatmış oldu. Abone sayılarını ve dolayısı ile de kazançlarını arttırmak isteyen platform sahipleri, içeriklerini arttırmak ve yeni içerikler sunmak adına iş birlikleri yapmaya başladı.

Netflix, Gain TV, Exxen, Blu TV ve son olarak da ülkemizde yayına açılmış olan Disney Plus ile geniş bir dijital platform kullanım ağına erişen tüketiciler, ilgili platformlara kıyas ile daha farklı deneyimler edinilmesini sağlayan Amazon Prime’ı da yakın takibe aldı. Söz konusu platformun kendi oyun alanını oluşturması ve ilgili alan üzerinden farklı oyunları erişime açması, oyun tutkunlarını oldukça cezbetmeye başladı. Ek olarak platformun her ay belirlemiş olduğu bazı oyunları ücretsiz olarak erişime açması da abone sayısının giderek artmasını sağladı.

Son olarak kasım ayı için 7 oyunu ücretsiz olarak erişime açtığını duyuran Amazon Prime, aralık ayı ücretsiz oyunlarını ne zaman açıklayacağını merak eden aboneleri tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Platform yönetiminden haber bekleyen tüketicilere, farklı bir alandan müjdeli haber geldi. Amazon Prime Gaming’in aralık ayı ücretsiz oyunları, basına sızdırıldı.

AMAZON PRIME’IN ARALIK AYI ÜCRETSİZ OYUNLARI SIZDIRILDI!

oyun-tutkunlari-dikkat-amazon-prime-gaming-aralik-ayi-ucretsiz-oyunlari-ortaya-cikti-tam-5.jpg

Amazon Prime Gaming’in aralık ayı ücretsiz oyunlarının açıklanması sabırsızlık ile beklenirken Mydealz’dan yeni bir açıklama geldi. Yapılan habere göre platformun aralık ayı içerisinde ücretsiz olarak erişime açacak olduğu 5 oyun, şu şekilde sıralandı:

  • A Tale of Two Sons
  • Spinch
  • Quake
  • Doors: Paradox
  • Banners of Ruin

AMAZON PRIME GAMING ÜYELİĞİ ÜCRETLİ Mİ?

Amazon Prime’ın Gaming hizmetinden yararlanabilmek için ek bir ücret ödenmesine gerek yoktur. 7,90 TL karşılığında Amazon Prime üyeliği oluşturmuş olan herkes Gaming hizmetinden yararlanabilmektedir.