Netflix Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak?

Netflix Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak?

Netflix Türkiye'nin ilk belgesel işlerinden birisi olan Fatih Terim için geri sayım başladı. Netflix Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak?

Netflix Türkiye'nin ilk belgesel işlerinden birisi olan Fatih Terim için geri sayım başladı. Çekimleri çok önceden tamamlanan Terim belgeseli halen yayınlanmaz iken vatandaşların merakla bekleyişi devam ediyor. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun bir numaralı teknik adamlarından birisi olan Fatih Terim'in belgeselinin çekileceği 2021 yılının yaz ayında belli olmuştu.

Fatih Terim ve Netflix resmi Twitter hesaplarından yapılan duyuru ile birlikte Fatih Terim belgeselinin çekileceği açıklanmıştı. Taraftarların merakla beklediği yapımlar arasında yer alan Terim belgeselinin ise çekimlerinin tamamlandığı gündeme düşerken ne zaman yayınlanacağına dair bilgiler ise henüz kamuoyu ile paylaşılmamıştı. Taraftarların heyecanlı ve meraklı bekleyişi sürerken Terim belgeselinin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor.

TERİM BELGESELİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix Türkiye resmi Twitter hesabından bir kullanıcının yaptığı yoruma verdiği yanıt Terim belgeselinin yakında yayınlanacağını düşündürmüştü. Galatasaray taraftarları gelen bu gelişmeler sonrasında heyecanlanırken Netflix tarafında halen Terim belgeseline dair bilgi akışı sağlanamıyor.

Galatasaray taraftarları UEFA kupasının yıl dönümü olan 17 Mayıs'ta yayınlanmasını beklediği Terim belgeseli o tarihte de gelmezken ne zaman yayınlanacağına dair gelişmeleri araştırıyor.

Kulislerde dolaşan bilgilere göre ise Fatih Terim belgeselinin Haziran ayında yayınlanması bekleniyor.

GALATASARAY'DAN FLAŞ AYRILIĞI BELGESEL PLANLARINI ALT ÜST ETTİ!

Galatasaray'da ki aktif görevine devam ederken çekimlerin başladığı Terim belgeselinde yönetim ile Fatih Terim'in arasında yaşanılan problemler sonrasında ki olaylı ayrılık belgesel planlarını alt üst etti. Netflix Türkiye direktörleri bu süreçte belgeselin iptal olup olmayacağı konusunda deneyimli teknik adam ile görüşmeler gerçekleştirirken yayınlanması ile ilgili ortak karar alınmıştı.

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın yönetim kurulu ile birlikte aldığı karar sonrasında Fatih Terim ile yolları ayırması camiayı ikiye bölerken yaşanılan gerilim ise genel kurula kadar taşınmıştı.

Başkan Burak Elmas'ın ibra oylamasında yeterli oyu alamaması sonrasında ise seçim kararı alması teknik direktör Fatih Terim ile yolları ayırmasıyla doğrudan etki etti. Göreve gelmeden önce Fatih Terim ile çalışacaklarını dile getiren Burak Elmas başkanlık sürecinin 6.ayında deneyimli teknik adam ile yol ayrılığına gitmesi kendisini de zora soktu.