Netflix Mezarlık 2. sezon ne zaman gelecek?

Netflix Mezarlık 2. sezon ne zaman gelecek?

Birce Akalay'ın başrolde olduğu Mezarlık dizisi son dönemin en çok konuşulan ve beğenilen dizileri arasında yer aldı. İlk sezonu ile oldukça iyi bir etkileşim alan Mezarlık dizisinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu. İşte detaylar

Özellikle son dönemin parlayan isimlerinden olan Birce Akalay, Kuş Uçuşu dizisinin ardından şimdi de Mezarlık dizisi ile gündem oldu. Dizin hakkında beğenilerin yanı sıra sosyal medyada özellikle Birce Akalay'ın oyunculuğu gündem oldu. Sosyal medyada özellikle Twitter'da sık sık gündeme gelen Mezarlık dizisinde Birce Akalay'ın oyunculuğu konuşuldu. Durum bu şekilde olunca da dizi hakkında pek çok kişi tarafından merak edilenler de artmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusunun yanı sıra oldukça beğenilen dizinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği en çok merak edilenler arasında yer aldı. Peki Netflix Mezarlık dizisi 2. sezon gelecek mi?

NETFLİX MEZARLIK 2. SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Dizi daha yayınlandığı ilk haftadan itibaren, oldukça büyük beğeni topladı. İzleyicilerin bu beğenisini sık sık dile getirmesinin yanı sıra, sosyal medyada da ilk günden itibaren Mezarlık gündem oldu. Dizinin bu derece sevilmesi ve beğenilmesi de ikinci sezon iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu. İlk sezonunun oldukça fazla bir kitle tarafından izlenmesi nedeniyle ortaya atılan 2. sezon iddiaları, bugün de canlandı.

Dizideki oyuncuların performanslarının yanı sıra, dizinin konusu da en çok merak edilenler arasına girdi. Bugün yeniden Twitter'da Mezarlık dizisinin gündem olması ile birlikte dizinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği yeniden merak konusu oldu. Peki Mezarlık dizisinin ikinci sezonu gelecek mi, ne zaman gelecek?

Mezarlık dizisinin daha ilk haftadan oldukça yüksek kitleler tarafından beğenilmesi ile birlikte ikinci sezon konuşulmaya başlandı. İkinci sezonun çıkması, yüksek olasılık olarak görülse de henüz tarih verilmedi.

MEZARLIK DİZİSİ OYUNCULARI

  • Birce Akalay - Önem Özülkü karakteri
  • Olgun Toker - Serdar Ata karakteri
  • Şehsuvar Aktaş - Hasan Duru karakteri
  • Hakan Meriçliler - Haluk Ata karakteri
  • Berna Öztürk - Sofia karakteri
  • Sezgin Uzunbekiroğlu - Feriha Mahmudzade karakteri
  • Cem Sürgit
  • Baran Güler - Berk Güleryüz karakteri
  • Elif Sevinç

MEZARLIK DİZİSİ BÖLÜM İSİMLERİ NELERDİR?

Her bölümde farklı konuların işlendiği suç temalı dizide, her bölümün farklı bir ismi bulunmaktadır. Birinci bölümü, Güneşten Daha Sıcak, İkinci bölüm Bir Nefes Kadar Yakın, üçüncü bölüm Gölgedeki Kadın, son ve dördüncü bölüm ise Düğüm bölümüdür.