Netflix La Casa de Papel Kore konusu nedir, oyuncuları kimler? La Casa de Papel Kore Başladı mı?

Netflix La Casa de Papel Kore konusu nedir, oyuncuları kimler? La Casa de Papel Kore Başladı mı?

Dünya çapında en çok izlenen dizilerden olan La Casa de Papel'in Kore versiyonu heyecanla bekleniyor. Ne zaman başlayacağı merak konusu olan dizinin tanıtımı yayınlandı ve bekleyenler heyecanlandı. Detaylar haberin devamında...

Netflix'in en sevilen ve en çok izlenen yapımlarından olan La Casa de Papel'in Kore versiyonu için geri sayım başladı. Sevilen dizinin hayranları, Kore versiyonunu merakla beklerken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili bugüne kadar pek çok iddia gündeme gelse de, bu iddiaların büyük kısmının gerçeklikle alakası olmadığı ortaya çıktı. La Casa de Papel dizisinin Kore versiyonunu heyecanla bekleyen izleyiciler ise dizi ile ilgili arama motorlarında sıkça araştırmalar yapıyor. Özellikle dizinin konusu ve oyuncu kadrosu arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında sıkça aratılıyor. Peki; sevilen Netflix dizisi La Casa de Papel Kore'nin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar ve satır başları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Netflix La Casa de Papel Kore Konusu Nedir?

Bir önceki La Casa de Papel yapımında da olduğu gibi Kore versiyonu yapımında da soygun konusu işlenecek. Kuzey Kore ile Güney Kore'nin arasındaki ekonomik bölgede geçecek olan dizi 4 trilyon won değerinde bir soygunu ele alacak. Bir önceki dizi ile aynı ismi taşıyan karakterlerin yer alacağı dizide tanıdık simalar da görülecek Dizi heyecanla beklenirken oyuncu kadrosu da dizinin konusu kadar merak ediliyor.

Netflix La Casa de Papel Kore Oyuncuları Kimler?

Dizinin başrolünde bir önceki dizinin de en sevilen karakterlerinden olan Berlin karakteri yer alacak. Berlin karakterine ise Squid Game dizisinde Cho Sang- Woo karakterine hayat veren Park Hae- Soo canlandıracak. Yoo Ji Tae, Jeon Jong Seo, Lee Won Jong , Kim Ji Hoon, Jang Yoon Joo, Park Jung Woo, Kim Ji Hoon, Lee Kyu Ho, Kim Yoon Jin, Kim Sung Oh, Park Myung Hoon ve Yoon Mi Sun gibi Kore sinema ve dizilerinden önemli isimler yer alacak.

Netflix La Casa de Papel Kore Başladı Mı, Ne Zaman Başlayacak?

İlk dizinin severleri tarafından sıklıkla araştırılan bir diğer konu da La Casa de Papel Kore dizisinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı oldu. Heyecanla beklenen dizi için tanıtım videoları ve fragmanlar gelmeye devam ederken dizinin severleri dizinin yayın tarihini araştırıyor. 24 Haziran 2022 tarihinde bölümleri Netflix'te yer alacak olan dizi 12 bölümden oluşacak.