Netflix Kuş Uçuşu dizisinde çalan müzik ve şarkılar

Netflix Kuş Uçuşu dizisinde çalan müzik ve şarkılar

Netflix'in yerli yapımı Kuş Uçuşu'nun ilk sezonu yayınlandı. Diziyi çok sayıda vatandaş yayın sonrasında izlemeye başladı. Dizi çok kişiden olumlu, olumsuz yorumlar aldı. Çok sayıda kişi ise dizinin müziklerini araştırıyor. İşte; Kuş Uçuşu dizi müzikleri!

Çok sayıda yabancı yapım dizi, film, stand up ve çeşitli içeriklere sahip olan Netflix son yıllarda Türkiye özelinde ürettiği yerli yapımlarla da dikkat çekiyor. Netflix Türkiye yapımları olarak adlandırılan bu yapımlar Netflix bünyesinde Türkiye'de çekiliyor ve tüm Dünya'ya servis ediliyor. Dünya çapında 200 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına sahip olan dijital içerik platformu Netflix'in bu ay servis ettiği yerli içerikler ise dikkat çekti. Özellikle Kuş Uçuşu isimli yerli Netflix yapımı bu sabah itibariyle birinci sezonu ile Netflix platformu üzerinde izleyicilerle buluştu. Netflix'in yeni yerli yapımı Kuş Uçuşu'nun birinci sezonunda çalan müzikler ise herkesi etkiledi. Diziyi izleyenler ve izlemeye henüz yeni başlayanlar Kuş Uçuşu dizisinde çalan şarkıları araştırmaya başladı. Bugün arama motorlarında sıklıkla aratılan Netflix Kuş Uçuşu dizi müzikleri ve daha fazlası haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Netflix Kuş Uçuşu Konusu

Aslı isimli bir karakterin yaşadıklarının konu edindiği Kuş Uçuşu dizisinde, başarıya ulaşabilmek için çok çalışmak yerine "kuş uçuşu" ilerlemek ve hedeflerine ulaşmak isteyen Aslı karakteri izleyicilere sunuluyor. Yeni dünya düzenine ayak uydurmak ve tepede kalmak isteyen Aslı'nın hedefe giden yolunda neler olacağı dizinin ele aldığı asıl konu.

Netflix Kuş Uçuşu Oyuncuları

Dizide pek çok kaliteli oyuncunun rol alması diziyi izleyen ya da izlemek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde;

  • Birce Akalay
  • Miray Daner
  • İbrahim Çelikkol
  • İrem Sak
  • Burak Yamantürk
  • Defne Kayalar
  • Şifanur Gül

Kuş Uçuşu Dizi Müzikleri

Netflix Türkiye tarafından orijinal yapım olarak hazırlanan ve bugün itibarıyla birinci sezonu ile izleyicilerle buluşan Kuş Uçuşu dizisinin konusu, oyuncuları ve çekimleri kadar dizide kullanılan müzikler de dikkat çekti. Özellikle dizide kullanılan iki yabancı müzik çok sayıda vatandaş tarafından gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında sıkıca araştırıldı. Peki; yerli yapım Netflix Kuş Uçuşu dizi müziklerinin isimleri ne? Kuş Uçuşu dizisinde çalan şarkılar hangileri?

  • Be Careful What You Wish For - Nine One One
  • Lie To Me - Dana And The Wolf