Netflix Kuş Uçuşu dizi yorumları! Kuç Uçuşu nasıl, izlenir mi?

Netflix Kuş Uçuşu dizi yorumları! Kuç Uçuşu nasıl, izlenir mi?

3 Haziran 2022 Cuma günü Netflix'de yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi sosyal medyada büyük beğeni topladı. Peki Netflix Kuş Uçuşu dizi yorumları, Kuç Uçuşu nasıl, izlenir mi?

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Birce Akalay gibi ünlü isimlerin bulunduğu Kuş Uçuşu dizisi ilk sezonu ile Netflix'de yayınlandı. 3 Haziran Cuma tarihi itibari ile Netflix'de yayın hayatına başlayan Kuç Uçuşu kısa süre içerisinde sosyal medya gündemine damgasını vurdu.

Kuş Uçuşu dizisi ilk sezonu ile Netflix'de yayınlanırken vatandaşlar ise diziyi izlemeden önce diziye dair yorumları merak ediyor. İşte Kuş Uçuşu dizisine dair yorumlar, izleyici yorumları ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Kuş Uçuşu Dizi Yorumları, Kuş Uçuşu izlenir mi?

Sosyal medyada ve forumlarda gelen tepkilere göre ise diziyi izleyen ilk kişiden yorum geldi.

  • Öncelikle anlatıcının sesi, Çalan müzikler, kuşak çatışması,saplantılı sevgiden doğan nefret, sosyal medya zorbalığı, sınıfsallık, habercilik, dijitalleşme birçok konuya değinilmiş. Sevdim farklı bir iş olmuş.
  • Netfliks'in yeni dizisi Kuş Uçuşu'nu izilyorum. İlginç. Bizim dünyamız anlatılıyor. Bitince ne kadar gerçekçi olmuş benim gözümden anlatacağım...
  • #kuşuçuşu ön izlemesini yaparken aklımda dönenler; medya çalışanı olmak, hırs, kuşak farkı, dijital dünya ve iyi yazılıp kurgulanmış iş. Birce, Miray ve Defne oyunculuklar erkek oyuncuları ise çok poz buldum. Neyse zaten bu aslanlar ve kuşların hikayesi!
  • kuş uçuşu ilk lale kenan sahnesini izledim yemin ederim ben ergenligime döndüm heyecandan titriyorummm asferimmmm diye ciglik aticam böyle bi kimya olamaz ya

Kuş Uçuşu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Netflix orijinal yapımı olan Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor.

Yıldız oyuncu kadrosu duyurulduğu andan itibaren dizinin beklentisi yükselmeye başladı. Netflix Türkiye'nin bu sene ikinci önemli işleri arasında gösterilen Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonun gelip gelmeyeceği vs. şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Kuş Uçuşu dizisi konusu nedir?

Kuş Uçuşu Dizi Konusu

Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Dizide ünlü bir gazetecinin popüler hayatını kıskanan bir stajyerin onunla uğraşmasıyla sürükleniyor. Gazetecinin hayatını tehlikeye atan stajyer onun yerini alabilmek için birden fazla oyunlar çevirmektedir.