Netflix Erşan Kuneri dizi yorumları, Erşan Kuneri nasıl? Erşan Kuneri izlenir mi?

Netflix Erşan Kuneri dizi yorumları, Erşan Kuneri nasıl? Erşan Kuneri izlenir mi?

Cem Yılmaz'ın figürü Erşan Kuneri dizi oldu, Netflix'de bugün ilk sezonu ile yayınlandı. Netflix Erşan Kuneri dizi yorumları, Erşan Kuneri nasıl? Erşan Kuneri izlenir mi?

Cem Yılmaz'ın figürü Erşan Kuneri dizi oldu, Netflix'de bugün ilk sezonu ile yayınlandı. Türkiye'nin bir numaralı komedyenleri arasında yer alan Cem Yılmaz yıllar sonra yeni projesi ile Netflix'de yer aldı. Erşan Kuneri dizisi ilk sezonu ile Netflix'de yayınlanırken vatandaşlar ise diziyi izlemeden önce diziye dair yorumları merak ediyor. İşte Erşan Kuneri dizisine dair yorumlar, izleyici yorumları ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Erşan Kuneri Dizi Yorumları, Erşan Kuneri izlenir mi?

Sosyal medyada ve forumlarda gelen tepkilere göre ise diziyi izleyen ilk kişiden yorum geldi.

"Dizinin ilk bölümü keyifliydi. Baştan sona erotizm sosuna bulanmış bir dizi. Sansürden nefret ettiğim için bu genişlik hoşuma gitti. Sevenin çok seveceği ve sevmeyenin hiç sevmeyeceği ortası olmayan bir dizi. Ben ilk şıktayım."

Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Cem Yılmaz
  • Nilperi Şahinkaya
  • Ezgi Mola
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Zafer Algöz
  • Merve Dizdar

Yıldız oyuncu kadrosu duyurulduğu andan itibaren dizinin beklentisi yükselmeye başladı. Cem Yılmaz'ın önceki filmlerini ve genel olarak sinemasını seven kişiler, bu dizi için adeta gün saymaya başladı. Tanıtımının yayınlanması ile birlikte de dizi, beklentileri daha ya yüksek tuttu. Peki heyecanla beklenen Erşan Kuneri dizisinin konusu nedir?

Erşan Kuneri Dizi Konusu

Sit-com tarzında olacak olan dizi, Erşan Kuneri karakterinin 80'li yıllardaki hayat hikayesini konu almaktadır. Dizide erotik sinema dünyasının ünlü yapımcısı olan Erşan Kuneri, hapishaneye düşer, 80'lerin başında hapishaneden çıkarak yeniden film yapmaya başlayan Erşan Kuneri, bu defa diğer film türlerine yönelir. İlk hedefi radikal bir film çekmek olan Erşan Kuneri sektörden arkadaşlarını bir araya toplayarak filmin çekimlerine başlar. Mami, Seyyal, Tumtum, Alev, Feride, Altın Oran, Payro Kemal derken hepsi bir arada filmin çekim sürecini başlatırlar.