Netflix Canlı Yayın Özelliği Getirecek! Netflix Canlı TV Ne Zaman Gelecek?

Netflix Canlı Yayın Özelliği Getirecek! Netflix Canlı TV Ne Zaman Gelecek?

Dünyanın en büyük dijital platformlarından Netflix'in canlı yayın yapılacak yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Netflix'in bu yeni özelliği ile ilgili arama motorlarında pek çok arama yapılıyor. Peki; Netflix canlı yayın özelliği nedir?

Son yılların en çok konuşulan, yaptığı orijinal içeriklerle en çok dikkat çeken dijital içerik platformlarından Netflix 10 yıl sonra bu yıl ilk kez abone kaybı yaşadı. Halen küresel çapta 220 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Netflix'in fiyat yükseltme kararı, kullanıcıların aboneliklerini sonlandırmasına sebep olmuştu. Abonelerini geri kazanmak ve değerini tekrar artırmak isteyen Netflix, yeni güncellemelerle de bünyesinde farklı özellikleri barındırmak için çalışmalarına devam ediyor. Ancak sosyal medyada yer almaya başlayan yeni bir iddia Netflix kullanıcılarını heyecanlandırdı. Deadline tarafından yapılan bir haber sonrası sosyal medyada kendine yer bulan iddiaya kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Deadline'ın iddiasına göre Netflix'e canlı yayın özelliği gelecek ve bazı içerikler canlı olarak izleyicilere sunulacak.

Netflix'e Canlı Yayın Özelliği Geliyor

Deadline'ın haberinin ardından sosyal medyada güvenilir ve güncel paylaşım yapan birkaç yabancı kaynağın yaptığı paylaşımlar da Deadline'ın haberini destekler nitelikteydi. Deadline'ın haberine ve sosyal medya iddialarına göre Netflix'in canlı yayın özelliği üzerinde çalıştığı öne sürüldü. Stand- up gösterilerinde, reality showlarda ve F1 yarışı gibi içeriklerde kullanılmak üzere Netflix'in canlı yayın özelliği üzerinde çalıştığı belirtildi. Yeni gelecek olan canlı yayın özelliği ile birlikte artık bazı içerikler platformda doğrudan canlı olarak kullanıcılarla buluşabilecek.

Bu içeriklerin yanı sıra canlı yayınların platformda yer alan ve alacak olan popüler yarışma programlarında canlı oylama yapılabilmesi için de kullanılabileceği öne sürülen bilgiler arasında.

Henüz konuya ilişkin Netflix'ten resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen Deadline'ın haberi ve bazı güvenilir sosyal medya hesaplarının yaptığı paylaşımlar sonrasında kullanıcılar, Netflix'in canlı yayın özelliğine kesin gözle bakıyor. Öte yandan, Netflix'in üzerinde çalıştığı yeni canlı yayın özelliği bazı kullanıcıların takdirini alırken, bazı kullanıcılar ise sosyal medyada Netflix'in her gelen yeni güncelleme ile daha fazla televizyona benzediğini dile getirdi. Netflix'in Televizyona benzemesinden rahatsız olduğunu belirten kullanıcılar ise işbu canlı yayın özelliğinin Netflix'e gelmesi durumunda aboneliklerini iptal edeceklerini de paylaştılar. Kullanıcıları ikiye bölen bu yeni özelliklerin gelmesi durumunda Netflix'in aktif kullanıcı sayısında artış mı yoksa azalma mı olacağı merak konusu. Kulanıcılar Netflix'ten gelecek olan resmi açıklamaları bekliyor.