Netflix Aşkın Kıyameti fragmanı yayınlandı! Aşkın Kıyameti filmi konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Netflix Aşkın Kıyameti fragmanı yayınlandı! Aşkın Kıyameti filmi konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Netflix Türkiye yeni orijinal içeriğinin fragmanını yayınlandı. Netflix Aşkın Kıyameti fragmanı yayınlandı! Aşkın Kıyameti filmi konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Netflix Türkiye yeni orijinal içeriğinin fragmanını yayınlandı. Disney Plus'ın Türkiye'de ki faaliyetlerine başlamasına kalan kısa bir süre öncesinde Netflix yeni içeriklerini paylaşmaya devam ediyor. Türkiye'de ki içerik sayısını arttıran Netflix ülke içerisinde ki etkinliklerini arttırırken yeni projesini bugün duyurdu. Aşkın Kıyameti adı verilen yeni içeriği için tarihi ve fragmanı yayınlayan Netflix Türkiye film ile ilgili anektodları kamuoyu ile paylaştı.

NETFLİX'DEN AŞKIN KIYAMETİ AÇIKLAMASI!

Netflix Türkiye bugün yayınlanan fragman sonrasında Aşkın Kıyameti filmine dair detayları paylaştı. Twitter ve Instagram üzerinden yapılan tanıtım niteliğinde ki açıklamalar sonrasında ise filme dair detaylar da belli olmaya devam ediyor. Buna göre oyuncu kadrosunda Pınar Deniz ve Boran Kuzum'un yer aldığı film ile ilgili Twitter Netflix Türkiye resmi hesabından şu açıklama geldi.

"Bu acıklı bir şarkı ama çok neşeli bir ritmi var. #AşkınKıyameti 20 Haziran‘da sadece Netflix’te.”

AŞKIN KIYAMETİ RESMİ FRAGMAN YAYINLANDI

AŞKIN KIYAMETİ FİLMİ KONUSU

“Reklam ajansı batan, borç içindeki Fırat, katıldığı yoga etkinliğinde şarkıcı kıza âşık olur. Birlikte çıktıkları kendini bulma yolculuğunda bilinmezlikler onları bekler.”

AŞKIN KIYAMETİ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Netflix Türkiye'de orijinal içeriği Aşkın Kıyameti filmine dair oyuncu kadrosu da belli oldu. Daha önce basına sızdırılan haberler öncesinde filmde Boran Kuzum ve Pınar Deniz'in başrol oyuncuları olduğu belli olmuştu. Buna göre ise filmin diğer oyuncuları da araştırılırken tam kadroya ise Gürses Gazetesi editörleri ulaştı.

  • Pınar Deniz
  • Boran Kuzum
  • Yiğit Kirazcı
  • Seda Türkmen
  • Gürhan Altundaşar
  • Zeynep Tokuş
  • Musa Uzunlar

AŞKIN KIYAMETİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Netflix Türkiye ile BKM Mutfak işbirliğinde çekilen Aşkın Kıyameti film çekimleri Antalya Olympos (Kemer) ve Muğla Fethiye bölgesinde çekildiği bilgisine ulaşıldı. Filmin çekimleri 2021 yılında tamamlanmış ve gösterime hazır hale getirilmek üzere Netflix Türkiye ekibine teslim edilmişti.