Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına duyuruldu! Yeni dönem başlıyor! Artık sessizce ayrılabileceksiniz!

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına duyuruldu! Yeni dönem başlıyor! Artık sessizce ayrılabileceksiniz!

Sosyal medya platformunun en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, yeni güncellemesi ile birlikte eklenen yeni özellikleri açıkladı. İşte ayrıntılar…

Çok da eski sayılmayacak bir dönem öncesine kadar yalnızca mesajlaşmak veya konuşmak amacı ile kullanılan cep telefonları, bugün teknolojinin geldiği nokta itibari ile tüketicilerin hayatlarında vazgeçilmez bir yere sahip olmayı başardı. Öyle ki artık “cep telefonu” ismi ile değil daha çok “akıllı telefon” ismi ile satışa sunulan teknoloji ürünler, gündelik hayat akışı içerisinde gerçekleştirilmesi gereken önemli işleri kısa süre içerisinde çözüme kavuşturarak zamandan tasarruf edilmesini sağladı.

Bugün lüks tüketim ürünü olarak değil de temek ihtiyaç ürünü olarak değerlendirilmeye açık konumda olan akıllı telefonlar, eğitimden bankacılığa, iş hayatından alışverişe kadar pek çok farklı kategori altında kullanılabilmeleri sayesinde vatandaşların hayatlarını ciddi derecede kolaylaştırdı. Bunun dışında geliştirilen uygulamalar sayesinde de artık mesafelerin varlığını önemsiz kalan bu cihazlar, dünya genelinde en çok rağbet gören teknolojik ürünlerden oldu.

Akıllı cihazlarda bulunan ve dünya genelinde milyonlarca vatandaş tarafından kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan WhatsApp, akıllı cihazların tüketici hayatlarına kazandırdığı anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi olarak öne çıktı. Rakiplerine karşı bir adım öne çıkmak amacı ile sürekli olarak kendisini yenileyen uygulama, sene başından bu yana duyurduğu yeni özelliklerine çeşitli eklemeler yapıldığını bildirdi. WhatsApp’ın yeni özellikleri, kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı.

WHATSAPP’TAN GRUP SOHBETLERİNE YENİ GÜNCELLEME!

milyonlarca-whatsapp-kullanicisina-duyuruldu-2.jpg

Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında kendisini geliştiren ve kullanıcılarının karşılarına yeni özellikleri ile çıkan WhatsApp, bu kez de grup konuşmaları adına bir güncelleme yaptığını açıkladı. Buna göre grup katılımcıları artık kimseye bildirim gitmeden sessizce gruptan çıkabilecekler. Ayrıca her grup katılımcısının mesaj balonunun yanında profil fotoğrafı görüntülenecek, böylelikle isim kullanmayan kullanıcıların yarattıkları karışıklık ortadan kaldırılacak.

DURUM ÖZELLİĞİNE YENİ GÜNCELLEME!

WhatsApp’tan gelen yeni güncelleme açıklamasına göre uygulamanın “durum” kısmında bundan sonra sesli mesaj da paylaşılabilecek ve bu mesajlar da diğer paylaşımlar gibi uçtan uca şifrelenerek koruma altına alınacak.