Microsoft'tan oyun tutkunlarını heyecanlandıran rapor! GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu!

Microsoft'tan oyun tutkunlarını heyecanlandıran rapor! GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu!

Dünya genelinde milyonlarca oyun tutkunu tarafından beklenen GTA 6’ ya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Microsoft’un hazırlamış olduğu bir raporda, oyunun çıkış tarihine ilişkin bir ipucu yer aldı.

Gündelik hayatın stresli ortamından uzaklaşmak ve gün sonlarında, tatillerde veya özel bir vakit yaratılmak istenildiğinde sıklık ile başvurulan oyun konsolları, gelişen teknoloji ile birlikte oyun tutkunlarını mest etmeye devam ediyor. Uzun bir geçmişe sahip olan ve hem dünya ülkelerinde hem de ülkemizde milyonlarca vatandaş tarafından oldukça sevilen oyunlar, yeni teknolojik gelişmeler ile birlikte hem farklı içerikler ile hem de muhteşem grafikleri ile kullanıcılarının beğenilerine sunuluyor.

Dünya genelinde milyonlarca kişi olarak oynanan oyunlarda birisi de GTA olarak öne çıkıyor. Senelerdir farklı versiyonları ile hayranlarını mest eden GTA, uzun süredir yeni oyunu ile oyun sektörünün gündeminde yer alıyor. GTA 6’nın ne zaman çıkacağı, grafikleri ve diğer özellikler oldukça uzun süredir hayranları tarafından merak edilirken bugün oyunun yeni versiyonuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Microsoft tarafından hazırlanmış olan bir raporda GTA 6’nın çıkış tarihine ilişkin bir ipucunun yer aldığı görüldü.

MICROSOFT’UN RAPORU ELE VERDİ!

microsofttan-oyun-tutkunlarini-heyecanlandiran-rapor-gta-6nin-cikis-tarihi-belli-oldu-2.jpg

Şu an “Call of Duty” isimli oyun sebebi ile dev firma Sony ile mahkemelik olan Microsoft, geçtiğimiz günlerde Rekabet Kurulu için yeni bir rapor hazırladı. Raporun içerisinde yer alan “PlayStation’da en çok oynanan ve sevilen oyunlar” başlığın dikkat çekti. Başlığın altında yer alan ifadeler ise oyun tutkunlarını heyecanlandırdı. Microsoft’un Rekabet Kurulu için hazırlamış olduğu raporun bir kısmında, şu ifadeler yer aldı: “Merak ile beklenen Grand Theft Auto VI’nın 2024 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.” Bu ifade GTA 6’nın da o tarihte çıkacağını düşündürerek oyun sektörüne bomba gibi düştü. Öte yandan bunun yalnızca bir beklenti olduğu da sektörde konuşulmaya başlandı.

TEMSİLCİLERDEN AÇIKLAMA!

Microsoft’un yeni raporunda yer alan ifadelerden bağımsız olarak bazı uzman isimler de GTA 6’nın çıkış tarihine ilişkin tahminlerini açıkladı. Uzmanlar, yeni versiyonun 2025 yılının yaz aylarında duyurulacağını ileri sürdü.