Kutsal Damacana 4 ne zaman gelecek? Kutsal Damacana 4 oyuncuları kimler?

Kutsal Damacana 4 ne zaman gelecek? Kutsal Damacana 4 oyuncuları kimler?

Türk sinemasında eşine az rastlanır bir tür olan korku komedisi Kutsal Damacana serisinin yeni filmi duyuruldu. Şafak Sezer'in sevilen işlerinden Kutsal Damacana serisinin yeni filminin duyurulması ile vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı.

Sevilen oyuncu, senarist ve yapımcı Şafak Sezer'in Kolpaçino, Ketenpere ve Maskeli Beşler gibi filmlerinin yanı sıra çok sevilen ve izleyicilerin dördüncüsünü uzun zamandır beklediği Kutsal Damacana film serisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ünlü komedyen Şafak Sezer'in son olarak 2011 yılında izleyicilerle buluşturduğu Kutsal Damacana 3: Dracoola'nın ardından geçen 11 yıldan sonra serinin yeni filmi ile ilgili gelişmeler yaşandı.

Şafak Sezer'in sevilen film serilerinden olan Kutsal Damacana'nın yeni filmi Kutsal Damacana 4 ile ilgili yaşanan gelişmenin ardından ünlü komedyenin hayranları heyecanlanmaya başladı. Vatandaşlar yeni filmin geleceğini öğrendi ve direkt olarak gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında konuyla ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Özellikle; Kutsal Damacana 4 filminin ne zaman vizyona gireceği ve oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı oldu. Peki; Kutsal Damacana 4 ne zaman gelecek, Kutsal Damacana 4 oyuncuları kimler? Bu soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Kutsal Damacana 4 Konusu Nedir?

Serinin merakla beklenen yeni filmi için konunun ne olduğu henüz bilinmiyor. Şafak Sezer ve yapımda yer alacak olan diğer isimler tarafından sır gibi saklanan filmin konusu ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından sıklıkla aratılıyor. Önceki filmlerde konuların birbiriyle bağlantılı ancak filmin genel öyküsünün bir öncekinden bağımsız olması nedeniyle yeni filmde işlenecek olan konu da merakla bekleniyor.

kutsal-damacana-4-safak-sezer-gursesgzt-2.jpg

Kutsal Damacana 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Şafak Sezer hayranları ve Kutsal Damacana film serisinin sevenleri tarafından merakla beklenen yeni filmin vizyon tarihi henüz beli değil. Müzik yapımcısı Polat Yağcı'nın yapımcılığını üsteleneceği yapımın başrolünde Şafak Sezer olacak ve Kamil Çetin'in yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimleri Temmuz ayında başlayacak.

kutsal-damacana-4-safak-sezer-gursesgzt-1.jpg

Kutsal Damacana 4 Oyuncuları Kimler?

Serinin önceki filmlerinde yer alan Şafak Sezer bu filmde de başrol oyunculuğunu üstlenecek. Senaryosunun da Sezer'e ait olduğu serinin önceki filmlerinde Ersin Korkut, Şahin Irmak, Özge Ulusoy, Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş, Büşra Pekin gibi isimler yer almıştı. Çok sayıda vatandaş ise serinin bu filminde hangi oyuncuların yer alacağını merak ediyor. Şafak Sezer'in partnerinin arandığı filmin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı