Kuş Uçuşu uçuyor! Netflix'te en çok izlenenler arasına giren Kuş Uçuşu rekora ilerliyor! Paraya para demediler...

Kuş Uçuşu uçuyor! Netflix'te en çok izlenenler arasına giren Kuş Uçuşu rekora ilerliyor! Paraya para demediler...

Netflix'te ilk yayınlandığı andan itibaren milyonlarca kişinin beğenerek izlediği Kuş Uçuşu dizisi, döneme damgasını vurdu. Rekora doğru ilerleyen dizi, dünya genelinde konuşulmaya başladı. İşte detaylar...

Netflix'te yayınlanan ve Türk yapımı olan Kuş Uçuşu dizisi, dünya çapında başarıya imza attı. Pek çok Netflix kullanıcı tarafından beğenilerek izlenen dizi, yayınlandıktan çok kısa bir süre içerisinde dünyada en çok izlenenler arasına girdi. Elde ettiği bu başarı sonrasında yapımcısı ve oyuncular hakkında sosyal medyada "paraya para demediler" yorumları geldi. İşte dünya çapında başarıya ulaşan Kuş Uçuşu dizisi hakkında tüm detaylar...

Başrollerini Miray Daner, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi isimlerin paylaştığı Kuş Uçuşu dizisi, hala pek çok kişi tarafından izlenmeye devam ediyor. Gazetecilik yolunda ilerlemek isteyen bir genç kızın, hayranı olduğu ünlü bir gazetecinin yerini almak için kurduğu planları anlatmaktadır. Dizinin intikam ve hırs dolu yapısı, pek çok izleyiciyi içene çekerek, konunun sürükleyici yapısı izleyiciler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Türkiye genelinde pek çok kullanıcı tarafından izlenmesinin ardından dünya çapında da dizi, oldukça fazla izlenme sayısına ulaştı. Aynı dönemde Stranger Thing dizisinin yayınlanması, dizinin izlenme sayısını etkilemedi. Türkiye'de ulaşılan bu başarı konuşulurken, dizi şimdi de dünya çapında elde ettiği başarılar ile gündeme gelemeye başladı.

EN ÇOK İZLENENLER LİSTESİNDE 1. SIRADA!

3 Haziran tarihinde yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi, yayınlanmasının hemen ardından Netflix, elde edilen başarıyı da paylaşmaya başladı. Dünya çapında elde edilen başarılar konuşulurken Türkiye'de en çok izlenenler sıralamasında 1. sırada yer aldı. Aynı dönemde ise Fransa ve Almanya'da 3. sırada yer alırken, İtalya'da ise 4. sırada yerini buldu. Durum bu şekilde olunca da toplam izlenme sayısı da merak konusu haline geldi.

25 MİLYON SAATİ GEÇTİ!

Dizi yayınlandıktan 3 hafta sonra Netflix tarafından verilen bilgilere göre toplamda 7 milyon 640 bin saat kadar izlendi. Oldukça kısa bir süre içerisinde bu kadar izlenmeye ulaşan dizinin başarısı bununla da kalmadı.

Netflix'te dili İngilizce olmayan diziler listesinde 9. sırada yer alan Kuş Uçuşu'nun izlenme satti de 25 milyon saati geçti. Toplam izlenme saati tam olarak ise 25 milyon 950 bin olarak hesaplandı. Henüz bir ay bile olmadan bu başarıya ulaşan dizinin önümüzdeki günlerde elde edeceği başarı merak ediliyor.