'Komiserim' müjdeli haberi verdi! Behzat Ç yeni sezon geliyor! Ne zaman gelecek, nerede yayınlanacak?

'Komiserim' müjdeli haberi verdi! Behzat Ç yeni sezon geliyor! Ne zaman gelecek, nerede yayınlanacak?

Türkiye'de ikon olmuş dizilerden birisi olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilgili gündeme sıcak bir gelişme düştü. 'Komiserim' müjdeli haberi verdi! Behzat Ç yeni sezon geliyor! Ne zaman gelecek, nerede yayınlanacak?

Türkiye'de ikon olmuş dizilerden birisi olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilgili gündeme sıcak bir gelişme düştü. Bugün akşam saatlerinde magazin gündemine düşen Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. açıklamaları sonrasında seyirciler ve hayranları oldukça heyecanlanmıştı. Sonrasında Erdal Beşikçioğlu'nun resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile birlikte Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunun geleceği öğrenildi.

Türk televizyonlarında farklı işlere imza atan yapımlardan birisi olan Behzat Ç. tekrardan üçüncü defa seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Haberi magazin gündeminde konuşan Erdal Beşikçioğlu sinyali verirken resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile birlikte ise son detayları paylaştı.

"BİZİ İKNA ETMEK ZOR OLMADI"

behzat-c.jpeg

Oyunculuğu ve karakteri ile herkes tarafından büyük beğeni toplayan Erdal Beşikçioğlu, bugün magazin muhabirleri ile tekrar yaptığı görüşme sonrasında ise yeni sezon müjdesinde bulundu. Behzat Ç. dizisinin tekrardan aynı kadro ile devam edeceğini belirten başarılı oyuncu "Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç ama hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir." dedi.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU TWİTTER HESABINDAN DUYURDU

Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu resmi Twitter hesabından attığı tweet ile birlikte resmen yeni sezonun duyurusunu yaptı.

ekran-resmi-2022-06-14-23-56-04.png

Behzat Ç. dizisi 2010 ve 2013 yılları arasında Star Tv ekranlarında yayınlanıyordu. Dizi ekrandan kaldırılırken 2019 yılında ise Blu Tv platformunda tekrar seyirci ile buluşturulmuştu. Fenomen dizi ile ilgili gelen bilgiler sonrasında ise yeni platformu ve ne zaman yayınlanacağına dair detaylar geliyor.

BEHZAT Ç. 3.SEZONU HANGİ PLATFORMDAN YAYINLANACAK?

Gelen haberler sonrasında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin yeni sezonunun tekrardan Blu Tv ekranlarında olacağı bilgisine ulaşıldı. Gelen bilgiler seyirci ve hayranlarında büyük heyecan yarattı.

BEHZAT Ç. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken Blu Tv ekranlarında yayınlanacak olması haberi sonrasında ise dizinin Kasım - Aralık 2022 yılında tekrardan izleyici ile buluşması bekleniyor.