Katlanabilir iPhone Mu Geliyor? Katlanabilir iPhone ile İlgili Yeni Bilgiler Gelemeye Başladı

Katlanabilir iPhone Mu Geliyor? Katlanabilir iPhone ile İlgili Yeni Bilgiler Gelemeye Başladı

Bir süredir sosyal medyada gündeme gelen katlanabilir iPhone modelleri ile ilgili iddialarda yeni gelişmeler yaşandı. Peki katlanabilir iPhone modelleri mi geliyor? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Sosyal medya platformlarında ve bazı yabancı kaynaklı basın yayın kuruluşlarında bir süredir gündeme gelen katlanabilir iPhone modelleri ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye başladı. Teknoloji severlerin merakla beklediği katlanabilir iPhone modelleri ile ilgili iddialar milyonlarca kişi taraafından heyecanla ve merakla takip edilse de iddialar ülkemizde büyük yankı uyandırmamıştı. Ancak bugün gelen yeni bilgiler sonrasında sosyal medya gündeminde katlanabilir iPhone modellerinin ekran özellikleri ile ilgili yeni iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Güvenilir yabancı kaynak olarak adlandırılan Ming-Chi Kuo'nun yaptığı paylaşımlarda yer alan katlanabilir iPhone modellerinin özellikleri ile ilgili iddialar sonrasında pek çok teknoloji sever heyecanlandı. Samsung ve Huawei'nin ardından Apple'ın da katlanabilir akıllı telefon modellerini piyasaya süreceği iddiası özellikle Amerika'da ve bazı Avrupa ülkelerinde büyük yankı uyandırdı. Ülkemizde büyük ses getirmeyen iddialarla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması ile birlikte konu ülkemizde de popüler bir noktaya geldi. Peki katlanabilir iPhone modelleri özellikleri neler?

Katlanabilir iPhone Ekran Özellikleri Nedir?

iPhone, Mac ve diğer Apple ürünleri ile ilgili daha önce yaptığı isabetli iddialarla tanınan Ming-Chi Kuo'nun yaptığı yeni paylaşım oldukça büyük ilgi çekti. Kuo'nun yaptığı paylaşımın detayları gursesgazetesi.com'da.

Samsung ve Huawei'nin çıkartmış olduğu katlanabilir telefonlara diğer pek çok marka rakip modeller üretme üzerinde çalışsa da, teknoloji devi Apple'ın çıkartması beklenen katlanabilir iPhone modelinin özellikleri ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Apple ile ilgili yaptığı isabetli iddialarla gündeme gelen Ming-Chi Kuo'nun yaptığı yeni paylaşım katlanabilir iPhone modellerinin ekran özellikleri ile ilgiliydi. Kuo; yaptığı paylaşımda katlanabilir iPhone modellerinin OLED değil EPD ismi verilen ekran panelleri ile piyasaya sürüleceği bilgisi paylaşıldı. OLED ekranların batarya sorunlarına yol açtığı ve telefonların pil ömrünü hızlı tükettiğini belirten Ming-Chi Kuo, katlanabilir iPhone modellerinde elektronik kağıt ekran adı verilen ekran panellerinin kullanılacağı da belirtildi. Kuo'nun paylaşımının ardından teknoloji gündemi katlanabilir iPhone modellerine odaklandı.

Katlanabilir iPhone Modelleri Çıkacak Mı?

Apple tarafından 2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen katlanabilir iPhone modelleri ile ilgili Apple tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Teknoloji severler, dev markanın yapacağı açıklama ve duyuruları bekliyor.