Kaçış dizisi yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor?

Kaçış dizisi yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor?

Türkiye'de ki faaliyetlerine resmen başlayan Disney Plus, 14 Haziran açılışının ardından lansman düzenledi. Peki Kaçış dizisi yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor?

Türkiye'de ki faaliyetlerine resmen başlayan Disney Plus, 14 Haziran açılışının ardından lansman düzenledi. Düzenlenen lansmanda sözleşme imzalanan birçok oyuncu boy gösterirken dizi projeleri ise bir bir yanıtlanıyor. Kısa süre içerisinde çekimleri devam eden birçok yapımın platformda yer alacağı iddia edilirken platformun açılışı ile birlikte yayınlanan Kaçış dizisinin ise ilk bölümü yayınlandı.

Başrolünde Engin Akyürek'in oynadığı Kaçış dizisinin afişleri tüm dünya ülkelerinde boy gösterirken yapıma ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Diziyi izleyen ve takip eden milyonlarca izleyici yorumlarını sosyal medyada dile getirirken yeni bölümünün ise ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Disney Plus platformunun ilk yayınlanan Türk içeriği olma özelliği yakalayan Kaçış dizisinin ise yeni bölümlerinin hangi günlerde yayınlanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler arama motorunda "kaçış 2.yeni bölüm ne zaman, kaçış yeni bölüm ne zaman, kaçış yeni bölümü ne zaman yayınlanacak" araştırmaları yapmaya başladı.

KAÇIŞ DİZİSİ YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yağız Alp Akaydın'ın yönettiği, senaryosunu Ali Doğançay'ın kaleme aldığı Kaçış dizisi haftalık olarak yayınlanacak. O3 Medya ve Same Film ortaklığıyla hazırlanan dizinin hikayesi Engin Akyürek'e ait. Dizinin ilk bölümü şimdilik IMBb'de 5,3 puan alabildi.

Dizinin yeni bölümlerinin her hafta Salı günleri Disney Plus platformlarında yayınlanması bekleniyor. Salı günü ile ilk bölümü yayınlanan Kaçış dizisinin 2.bölümünün Salı günleri platformda yayınlanması bekleniyor.

KAÇIŞ DİZİ KONUSU

Kaçış, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin, araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlayacak. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri ve sonrasında yaşadıkları dramı, değişimleri ve kaçış hikayeleri anlatılacak.