Instagram hikayeleri başa sarıyor hatası çözümü (2022)

Instagram hikayeleri başa sarıyor hatası çözümü (2022)

Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya kanalları arasında yer alan Instagram'da hataların ardı arkası kesilmiyor. Instagram hikayeleri başa sarıyor hatası çözümü (2022)

Dünyanın en fazla tercih edilen sosyal medya kanalları arasında yer alan Instagram'da hataların ardı arkası kesilmiyor. Milyarlarca kullanıcıya sahip Instagram uygulaması son 2 gündür hikayelerde yaşanan problemler sonrası çalkalanmaya başladı. Instagram'da bu hata ile karşılaşan kullanıcılar çileden çıkarken sürekli aynı hikayeyi izlemekten rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Instagram uygulamasının ana merkezinde birden fazla sunucu yardımıyla uygulamanın sürdürülebilirliğinin devam ettiğini bilmek gerekiyor. Web platformu ve uygulaması bu mantık üzerinde çalışırken uygulamada verilen bir hata sonrasında ise tüm dünya ülkelerinde bu hatalar devam ediyor. Instagram hikayelerinin başa sarması ile ilgili yapılan aramalar sürekli internette yer alırken kullanıcılar bu noktada çözümünü araştırmaya başladı. Peki "instagram hikayeleri başa sarıyor hatası çözümü" nedir? İşte detaylar..

INSTAGRAM HİKAYELERİ NEDEN BAŞA SARIYOR?

Instagram hikayeleri ile ilgili yaşanan problemler kullanıcıların internette arama motorlarında araştırma yapmasına başladı. Bu hatalar için birçok sebep yer alabilirken asıl sebep sunucuların dünyanın farklı bölgelerinde dağınık olmasıdır.

iOS İNSTAGRAM HİKAYE BAŞA SARIYOR HATASI VE ÇÖZÜMÜ

Instagram'da hikaye paylaşabilmek adına ilk önce masaüstü üzerinden hikaye paylaşmanız önerilmektedir. Instagram ve web ile aynı internete bağlanmışken bu sorunun asıl sebebi cihazınızdaki uygulama dosyalarından olabilir.

Modeminizin fişini çekerek tekrar bağlamayı unutmayın. İşlemin benzerini de iPhone telefon cihazlarınızda da uygulayabilirsiniz. İki işlemin ardından halen hatanın devam etmesi durumunda ise Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemeniz gerekebilir.

ANDROİD İNSTAGRAM HİKAYE BAŞA SARIYOR HATASI VE ÇÖZÜMÜ

Instagram'da hikaye paylaşabilmek adına ilk önce masaüstü üzerinden hikaye paylaşmanız önerilmektedir. Instagram ve web ile aynı internete bağlanmışken bu sorunun asıl sebebi cihazınızdaki uygulama dosyalarından olabilir.

Modeminizin fişini çekerek tekrar bağlamayı unutmayın. İşlemin benzerini de Android telefon cihazlarınızda da uygulayabilirsiniz. İki işlemin ardından halen hatanın devam etmesi durumunda ise Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemeniz gerekebilir.

Bu işlemlerin ardından halen hatanın çözülmemesi durumunda ise Instagram profil hesabınızdan çıkarak tekrar giriş yapmanız önerilir. Tüm bu işlemlerin ardından artık hatanın çözümlenmesi gerekecektir. Çözümlenmesinin ardından ise instagram hikaye başa sarıyor hatası ile karşı karşıya kalmayacaksınız.