Instagram Çöktü Mü? Instagram Erişilemiyor Mu?

Instagram Çöktü Mü? Instagram Erişilemiyor Mu?

Son zamanlarda sıklıkla sorun yaşanan Instagram'da bir sorun daha yaşandı. Pek çok kullanıcı Instagram'da sorun yaşadığını belirtti. Peki; Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Sosyal medya platformlarının en güçlülerinden olan ve Dünya çapında milyarlarca aktif kullanıcıya sahip olan Instagram son zamanlarda kullanıcılarına sıklıkla çökme, kasma ve uyarı verme gibi sorunlar yaşatıyor. Instagram'da yaşanan sıkıntılara bir yenisi de bu akşam eklendi. Gelen son dakika bilgilerine göre pek çok kullanıcının Instagram'da erişim sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Peki; Instagram Çöktü Mü?

Instagram Çöktü Mü? Instagram Story ve Keşfet Sorunu

Son zamanlarda uygulama bünyesinde gerek iOS gerekse Android işletim sistemi tabanlı cihazlarda pek çok sorun, Instagram kullanıcılarının karşısına çıkıyor. 2022 yılında uygulamada sıklıkla sorunlar yaşanmaya başlamış olması da pek çok kullanıcının uygulamayı silmesine ya da kullanmamasına sebep oluyor. Yaptığı güncellemeler ile kullanıcılarını bünyesinde tutmak ve uygulamanın kullanım sayısını artırmak isteyen Instagram bünyesine pek çok yeni özellik eklemesinin yanı sıra son olarak arayüzünde de yeniliğe gitti. Arayüzünü güncelleyen Instagram'da ise pek çok sorun beraberinde geldi. Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarının yanı sıra bazı yabancı kaynaklı haber sitelerinde son bir saat içerisinde yapılan paylaşımlar dikkat çekti. Kullanıcılar uygulamaya girerken yaşadıkları sorunların yanı sıra uygulamanın içinde yer alan Keşfet ve Hikayeler kısmında erişim sorunu olduğunu paylaştı.

Instagram Çöktü Mü? Instagram Erişim Sorunu 16 Mayıs 2022

Çok sayıda Instagram kullanıcısının sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarda ve bazı yabancı kaynaklı haber sitelerinin paylaşımlarında son 24 saat içerisinde Instagram'da geniş zaman aralıklarında pek çok kesintinin tespit edildiği ve son 1 saatte kesinti periyotlarının oldukça kısalaştığı ve sürekli olarak kesinti sorunu yaşandığı belirtildi. Uygulamanın özellikle Hikaye ve Keşfet kısmında yer alan sorunlar nedeniyle bazı kullanıcılarının uygulamaya giriş dahi yapamadığı ortaya çıktı.

Sorunların Yalnızca Hikaye ve Keşfet ile Sınırlı Olmadığı Belirtildi

Gelen son dakika bilgilerinde uygulamada yaşanan sorunların yalnızca Hikaye ve Keşfet ile sınırlı olmadığı, canlı yayınlara erişimde ve uygulama giriş ekranında da sorunlar yaşandığı belirtildi. Bazı kullanıcıların uygulama ikonuna tıkladıktan sonra yükleme ekranında beklediği ve uygulamadan otomatik olarak çıkış yapıldığı belirtilirken Instagram'dan henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.