Instagram Abonelik Ödemeleri Nasıl Alınır? Abonelik Ödemeleri Nereye Yatıyor?

Instagram Abonelik Ödemeleri Nasıl Alınır? Abonelik Ödemeleri Nereye Yatıyor?

En büyük sosyal medya platformlarından Instagram, abonelik özelliğini kullanıma açtı. İçerik üreticilerin abonelik özelliği ile para kazanmayı mümkün kılan özellikle ilgili pek çok soru işareti bulunuyor. Peki; Instagram abonelik ödemesi nasıl alınır?

Instagram yeni güncellemesi ile kullanıcılar için farklı bir özellik ekledi. Abonelik olarak adlandırılan yeni Instagram özelliği ile büyük kitleye sahip hesaplar ve içerik üreticiler takipçilerinden para kazanabilecek. Instagram abonelik özelliği hesaplara henüz yeni gelmeye başlamışken, bu yeni özellikle ilgili kullanıcıların aklında pek çok soru işareti bulunuyor. Kullanıcılar Instagram abone ol özelliğinin nasıl kullanılacağını, yeni özelliğin ne olduğunu ve Instagram abonelik ödemesi nasıl alınacağı ile ilgili arama motorlarında sıkça arama yapıyor.

Instagram Abone Ol Özelliği Nedir?

Aktif olarak 2 milyarın üstünde kullanıcı sayısına sahip olan sosyal medya platformu Instagram yeni güncellemesi ile "abone ol" özelliğini uygulamaya getirdi. Fotoğraf ve video içerik paylaşım mecrası olarak nitelendirilen Instagram'ın yeni özelliği ile kullanıcılar diledikleri hesaplara abone olabilecek. Instagram abonelik özelliği ile içerik üreticiler abone olan takipçilerine özel içerikler paylaşabilecek. Yalnızca abonelere özel olarak içeriklerin ekran kaydı alınması ya da paylaşılması ise yasak olacak. Henüz pek çok hesapta bulunmayan özelliğin önümüzdeki günlerde tüm Instagram hesapları için aktif hale gelmesi bekleniyor.

Instagram Abone Ol Özelliği Nasıl Açılır? Instagram Abonelik Özelliği Açma

Instagram'ın yeni gelen özelliği ile içerik üretici hesaplar abone olan hesaplardan belirledikleri ücretleri alabilecek. Abone ol özelliği ile para kazanmak isteyen içerik üreticiler ise gerek sosyal medyada gerek arama motorlarında Instagram abonelik özelliği nasıl açılacağını araştırıyor. Peki; Abone ol özelliği nasıl açılır?

Instagram abone ol özelliğini açmak isteyen kişilerin yapacağı işlemler, profil sekmesinin sağ üst kısmında yer alan üç noktadan Hesap kısmına giriş yapmak ve bu ayarlar arasında yer alan Abonelik kısmını aktif etmek durumundalar. Abonelik kısmı aktif edilirken Instagram'ın, sorduğu sorular doğru ve eksiksiz bir şekilde cevaplanmalıdır. Abonelik kısmı bulunmayan hesaplar ise güncellemeleri beklemek durumunda.

Instagram Abonelik Para Nasıl Alınır? Instagram Abone Ol Özelliği İle Para Kazanma

Instagram hesaplarında abonelik sistemini aktif eden kullanıcılar, abone olmak isteyen takipçiler için belirledikleri tutardan kazanç sağlayabilir. Pek çok kullanıcı ise Instagram abonelik özelliği ile kazanılan paranın nasıl çekileceğini araştırmakta. Abonelik özelliğini aktif eden kullanıcılar, aktif etme sırasında Instagram tarafından istenen hesap numarası ya da IBAN bilgilerini eksiksiz bir şekilde girmelidir. Abonelik ücretleri kullanıcıların girmiş olduğu banka hesabı bilgilerine Instagram tarafından yatırılacak.

Instagram'a henüz yeni gelen özelliğin güncellemeler ile geliştirilmesi ve ilerleyen günlerde pek çok cihazda kullanıma sunulması bekleniyor.