İnstagram "abone ol" nasıl açılır? İnstagram abone ol özelliği nereden açılır?

İnstagram "abone ol" nasıl açılır? İnstagram abone ol özelliği nereden açılır?

Dünyanın bir numaralı sosyal medya mecraları arasında yer alan Instagram ile ilgili yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. İnstagram "abone ol" nasıl açılır? İnstagram abone ol özelliği nereden açılır?

Dünyanın bir numaralı sosyal medya mecraları arasında yer alan Instagram ile ilgili yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Dünyada 2 milyarın üzerinde aktif kullanıcısı bulunan Instagram'da abonelik sistemlerinin ne zaman geleceği merak edilmişti. Türkiye'de birkaç hesaba gelen özellikler arasında yer alan "Abone ol" özelliği ile kullanıcılar ekstra gelir elde edebilecek.

Twitter, Youtube gibi birçok platforma gelen abonelik özellikleri artık Instagram'da da yer alacak. Buna göre ise kullanıcılar takip ettiği hesaplara abone olarak üyelere özel üretilen içeriklere sahip olabilecek. Bu sayede ise kullanıcılar ürettikleri kaliteli içeriklerin karşılığında ödeme almaya hak kazanacak. Instagram abonelik özelliğinin Türkiye'de bazı hesaplara gelmesi ile birlikte kullanıcılar ise nereden ve nasıl açılacağını araştırmaktadır. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

INSTAGRAM ABONE OL ÖZELLİĞİ NASIL AÇILIR?

Instagram'a gelecek abonelik özellikleri ile birlikte artık kullanıcılar takipçileri tarafından gelir elde edebilecek. Yeni gelen abone ol özelliği ile birlikte milyonlarca kullanıcı bu özelliğin nasıl açılacağını araştırmaya başladı.

Instagram'da abonelik özelliğini açmanız için uygulamanız gereken birkaç adım bulunmaktadır. Buna göre ise kullanıcılar profillerine girdiklerinde sağ üst kısımda yer alan üç noktaya dokunarak "Hesap" kısmına giriş yapmalıdır.

Bu kısımda listelenen birçok kategori yer alırken "Abonelik" kutusunu araştırmaktadır. Abonelik kutusu gelmemesi durumunda ise hesaplara bu özelliğin gelmesini beklemesi gerekmektedir.

Eğer Instagram güncellemesi geldi ve telefonunuzda güncellemediyseniz bu işlemi Instagram'ı güncelledikten sonra tekrar uygulamanız gerekmektedir.

INSTAGRAM'DA ABONELİK NEDİR?

  • Abone Rozeti: Abone olunan hesaba direkt mesaj gönderildiğinde veya yorum yapıldığında kullanıcı adı yanında özel bir rozet yer alacak
  • Abonelere özel hikâye: Sadece abonelerin görebildiği hikayeler
  • Abonelere özel canlı video: Sadece abonelere özel canlı yayınlar

Bu özellik ilk olarak Türkiye'de bir hesapta kullanılmaya başlandı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise ilk görüntüler öğrenildi. İşte abone olma özelliğine dair detaylar..

instagram-abonelik.pnginstagram-abonelik-2.png