Hesabını güvene almak için şifreni yeniledik hatası ve çözümü

Hesabını güvene almak için şifreni yeniledik hatası ve çözümü

Instagram'a gelen güncellemeler sonrasında kullanıcılar çeşitli hatalar ile karşı karşıya kalıyorlar. Peki Hesabını güvene almak için şifreni yeniledik. Giriş ekranında şifreni mi unuttun hatası ve çözümü..

Instagram'a gelen güncellemeler sonrasında kullanıcılar çeşitli hatalar ile karşı karşıya kalıyorlar. Son günlerde kullanıcıların sık sık karşılaştığı hatalar arasında yer alan "Hesabını güvene almak için şifreni yeniledik. Giriş ekranında şifreni mi unuttun? bağlantısına tıkla ve hesabına erişmek için talimatları izle." çözümü araştırılıyor. Kullanıcıların karşısına çıkan ve ne yapacağını bilemeyen Instagram kullanıcıları bu hatanın çözümüne dair detayları ise Gürses Gazetesi'nde araştırıyor.

Dünyanın en büyük sosyal medya araçları arasında yer alan Instagram milyarlarca kullanıcıya hizmet vermeye devam ediyor. Kullanıcılar bazen çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalırken çözümlerini ise internette araştırıyor. Özellikle son dönemlerde çok sık karşılaşılan hatalardan birisi olan;

"Hesabını güvene almak için şifreni yeniledik. Giriş ekranında şifreni mi unuttun? bağlantısına tıkla ve hesabına erişmek için talimatları izle." uyarısının ne anlama geldiğini ve çözümü haberimizde yer ediniyor.

INSTAGRAM'DA HESABINI GÜVENE ALMAK İÇİN ŞİFRENİ YENİLEDİK HATASI VE ÇÖZÜMÜ 2022

Instagram tüm dünya genelinde ilk etapta iPhone ve iPad kullanıcılarının kullanabileceği şekilde geliştirilmiş kalite filtreleme ile filtrelenmiş günümüzde artık Android dahil birçok işletim sisteminde çalışan bir resim, video, Reels paylaşım platformudur.

Kullanıcılar akıllı telefonlarında yüklü olan Instagram uygulamalarında hesaplarını açmalarının ardından sonrasında herhangi bir işlem yapmazlar. Genel olarak hesap kullanıcı adı ve şifresi sabit bir şekilde devam eden kullanıcılarda ise şifreyi unutabilirsiniz. Şifreyi unuttuğunuz durumlarda ise neler yapabileceğiniz merak edilir.

Instagram'da kullanıcı adınız ile hesabınıza giriş yapmayı denediğinizde karşınıza çıkacak olan "Hesabını güvene almak için şifreni yeniledik" hatasına dair detaylar ve çözümler haberde yer alıyor.

Telefonlarınızı veya uygulamalarınızın çerezlerini temizlediğinizde hesaplarınıza dair tüm geçmiş etkinlikler sıfırlanır. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında ise kullanıcılar karşılaştıkları bu hata karşısında neler yapabileceklerini araştırmaktadırlar.

Şimdi üyelik için açtığınızda girmiş olduğunuz e-posta adresini “https://instagram.com/accounts/password/reset/” giderek mail adresini yada kullanıcı adını girerek Captcha doldurup şifre yenilemesi yapabilirsiniz.

Bu işlemleri tamamlamanızın ardından aldığınız hata ile artık karşılaşmayacaksınız. Şifre sıfırlama işlemlerinizi tamamlamanızın ardından Instagram hesabınıza tekrardan güvenli bir şekilde giriş sağlayabilirsiniz. İşlemler sadece bu kadar!