Hepsiburada, Amazon Prime'a rakip oluyor! Hepsiburada Premium nedir, üyelik ücreti ne kadar?

Hepsiburada, Amazon Prime'a rakip oluyor! Hepsiburada Premium nedir, üyelik ücreti ne kadar?

Türkiye'nin sevilen e- ticaret platformlarından olan Hepsiburada, Amazon Prime'a rakip olacak özelliğini duyurdu. Hepsiburada Premium ile artık üyelere pek çok ayrıcalık sunulacak. Peki; Hepsiburada Premium nedir, ne zaman açılacak, kaç TL?

Türkiye'nin en sevilen ve en çok kullanılan e - ticaret platformlarından olan Hepsiburada yeni özelliğini duyurdu. Amazon isimli e - ticaret platformunun üyelere özel ayrıcalıklar sunduğu paketi olan Amazon Prime'a rakip olacak özelliği bugün duyuruldu. Hepsiburada'nın kullanıcılarına aylık belli ücretler dahilinde özel ayrıcalıklar sunacağı hizmeti Hepsiburada Premium'un ayrıcalıkları, özellikleri, ne zaman kullanılmaya başlanacağı ve üyelik paketinin kaç TL olacağı ise merak konusu oldu. Son saatlerde arama motorlarında en çok aratılan konulardan biri olan Hepsiburada Premium ile ilgili detaylar ve satır başları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Hepsiburada Premium Nedir?

Türkiye'nin en büyük e - ticaret platformlarından olan Hepsiburada tarafından geliştirilen yeni özellik olan Hepsiburada Premium ile kullanıcılar aylık belli bir ücret karşılığında bazı özel ayrıcalıklara sahip olacak. Kullanıcılar için özel olarak geliştirilen bu yeni özellik ile birlikte pek çok kişi Amazon Prime'da olduğu gibi ayrıcalıklı müşteri konumuna yükselecek. Peki; Hepsiburada Premium'un özellikleri ve ayrıcalıkları neler?

Hepsiburada Premium Ayrıcalıkları ve Özellikleri Neler?

Amazon Prime'a Türkiye sınırları içerisinde rakip olmak için geliştirilen Hepsiburada Premium ile birlikte üye olan kullanıcılar pek çok özel ayrıcalığa sahip olacak. Bu yeni paket sistemi ile birlikte kullanıcıların sahip olacağı özellikler henüz netlik kazanmamış olsa da, bilinen özellikler şu şekilde;

  • Ücretsiz Mobilya Montajı Hizmeti

  • Ücretsiz Hepsipapel iade

  • Ücretsiz Kapıda İade

  • Tüm Alışverişler İçin Bedava Kargo

  • Çağrı Merkezinde Öncelik Hakkı

  • Ücretsiz BluTV Üyeliği

Hepsiburada Premium Ne Zaman Kullanıma Açılacak?

Hepsiburada Premium ile birlikte ayrıcalıklı müşteri konumuna gelinebilecek olan bu yeni özelliğin ne zaman kullanılacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Kullanıcılara özel ayrıcalıklar sunacak olan bu yeni özellik ile ilgili önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Hepsiburada Premium Abonelik Ücreti Kaç TL, Ne Kadar Olacak?

Kullanıcılarına pek çok özel ayrıcalık sunacak olan ve yakın zamanda kullanıma açılması beklenen bu yeni özellik ile ilgili en çok merak edilen noktalardan biri de, üyelik ücretinin kaç TL olacağı konusu oldu. Vatandaşların uygun fiyattan çok sayıda özellikten faydalanabilmesinin hedeflendiği bu yeni uygulamanın üyelik paketinin 10 TL olması bekleniyor.