HBO Max duyurdu, ikinci Türk dizisi belli oldu! Kör Nokta dizi konusu, oyuncuları, ne zaman başlayacak?

HBO Max duyurdu, ikinci Türk dizisi belli oldu! Kör Nokta dizi konusu, oyuncuları, ne zaman başlayacak?

Türkiye'de ki yayın sürecine hazırlanan HBO Max ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. HBO Max duyurdu, ikinci Türk dizisi belli oldu! Kör Nokta dizi konusu, oyuncuları, ne zaman başlayacak?

Türkiye'de ki yayın sürecine hazırlanan HBO Max ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Amerika merkezi kuruluşlu televizyon kanalı HBO'nun dijital platformu HBO Max kısa süre içerisinde Türkiye'de aktif yayınlarına başlayacak. Platformun ilk dizisi Turkish Detective açıklanmasının ardından ikinci Türk projesi de belli oldu. Gündeme düşen gelişmelere göre ise ikinci yapım açıklandı. İşte detaylar!

HBO Max'in ikinci Türk projesi olan Kör Nokta ile ilgili detaylar paylaşıldı. Projenin adı "Kör Nokta" olarak açıklandı. Dizinin başrol oyuncularında ise Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz paylaşacak. Dizi ile ilgili birçok detaylar belli oldu.

Türkiye'de yayın faaliyetlerine bugün başlayan Disney Plus haberleri devam ederken HBO Max arka planda projelerini birer birer duyurmaya hazırlanıyor. Buna göre ise Türkiye pazarına kısa süre içerisinde girmesi beklenen HBO Max bu döneme kadar Game of Thrones, Succession, Chernobyl gibi birçok kaliteli yapımlar ile adından söz ettirdi. HBO Max Türkçe içerikleri için hazırlıklara başlarken projeleri duyurmaya da hazırlanıyor Çalışmalarını devam ettiren HBO Max'in ikinci yerli yapımı Kör Nokta oldu.

Turkish Detective olarak açıklanan platformun ilk dizisinde Yasemin Kay Allen ve Haluk Bilginer başrol oyunculuklarını paylaştığı öğrenilmişti. Platformun ikinci dizisi için ise Kör Nokta adı gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'de oldukça sevilen ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kör Nokta dizisinde ise Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz gibi önemli oyuncular oynayacak.

KÖR NOKTA DİZİ KONUSU

Kör Nokta dizisinin senaryosu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Buna göre ise Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin senaryo yazarı Elif Usman tarafından Kör Nokta dizisi kaleme alınacağı öğrenildi. Dizinin yönetmenliği için ise Kara Para Aşk dizisinin yönetmen koltuğuna oturan Ahmet Katıksız yapacak. Dizinin çekimleri için ise Gökçeada'da yapılacağı öğrenildi.

Kaybedenler Kulübü ve bunun gibi birçok yapım ile ünlenen Nejat İşler ve dizinin diğer başrol oyuncusu ise Yahşi Cazibe ve Ufak Tefek Cinayetler'de canlandırdığı karakter ile bilinen Aslıhan Gürbüz yer alıyor.

hbo-max-kor-nokta-dizisi.jpeg

Aslıhan Gürbüz son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alıyordu. Nejat İşler ise son olarak Saygı ve Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinde oynamıştı. Netflix'in Kuş Uçuşu dizisini seslendiren Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz başrolünde güzel bir süreç dizi ekibini bekliyor.

KÖR NOKTA DİZİ OYUNCULARI

Kör Nokta dizisi oyuncuları için Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz ile anlaşma sağlandı.

KÖR NOKTA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

HBO Max'in ikinci yerli yapımı olan Kör Nokta dizisinin platformun açılışı ile birlikte Ekim - Kasım 2022 tarihlerinde yayınlanması bekleniyor.