Hayranları o hatayı fark etti! Stranger Things yapımcıları özür diledi!

Hayranları o hatayı fark etti! Stranger Things yapımcıları özür diledi!

Yakın zamanda 4. sezonu yayınlanan Stranger Things dizisinde hayranlar öyle bir hatayı fark etti ki, dizinin yapımcılarından özür gecikmedi! İşte detaylar...

Netflix yapımı olan Stranger Things dizisinin uzun süredir yeni sezonunun yayınlanması bekleniyordu. Çekimleri oldukça uzun süre süren dizinin 4. sezonu bomba gibi geldi! Bölümlerinin film kadar uzun olmasının yanı sıra, dizide konunun farklı bir boyuta taşınması izleyicilerden yeniden tam not aldı. Dizide karakterlerin değişimi ise oldukça ilgi çekti. Birbirinden kopan arkadaşlıkların yanı sıra, yayınlanan son sezonundan bu yana oyuncuların oldukça büyümesi dizinin seyrini etkileyen bir diğer unsur oldu.

Yayınlanan 4. sezonu büyük bir ilgi ile izleyen izleyiciler dizi hakkında öyle bir detay fark etti ki; yapımcılar özürden kaçamadı! Dikkatli izleyicilerin dikkatinden kaçmayan detay, dizinin kısa süre içinde yeniden gündeme gelmesine neden oldu. İzleyicilerin dikkatinden kaçmayan bu hatanın üzerine yapımcılar özür mesajı yayınladı. İşte detaylar...

WİLL KARAKTERİNİN DOĞUM GÜNÜ UNUTULDU!

Dizinin yayınlandığı ilk günden itibaren oyuncular büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Başrollerden biri olan Will karakterinin ilk sezondan itibaren oldukça sevilmesi ile birlikte hayranları onunla alakalı hiçbir detayı atlamadı. Fakat dizinin yapımcılarının dikkatinden bir detay kaçtı. İlk sezonda Will karakterinin doğum gününün kutlandığı tarih, yayınlanan 4. sezonda kutlanmayınca hayranlar kızdı!

İlk sezonda Will'in annesi onun doğum gününü 22 Mart'ta kutlamıştı. Bu detayı yakalayan izleyiciler, 4. sezonda yeniden 22 Mart tarihini gördü fakat Will'in doğum günü atlanmıştı. Yapılan bu hata izleyicileri oldukça sinirlendirdi. Son sezonda Will karakterinin biraz arkadaşları tarafından dışlanmış görünmesine üzülen izleyiciler bu detayın ardından tepkilerini gizleyemedi. Sosyal medyadan yapımcılara tepkiler yağması ile birlikte de yapımcılardan yanıt geldi.

YAPIMCI ÖZÜR DİLEDİ!

Bu detayın atlanmasına ilk başta esprili bir dille yanıt veren yapımcı ardından özür geldi. Dizinin yaratıcısı olan Duffer kardeşler şu açıklamayı yaptı;

Matt Duffer bu detayın atlanması ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Dürüst olmak gerekirse, dizideki karakterler gibi, Will'in doğum gününü biz de unuttuk. Dolayısıyla şimdiki tartışma, Will'in doğum gününü değiştirip değiştirmememiz ya da gerçekten Will için üzücü olmasına izin vermemiz."

Ross Duffer ise; "Elbette bu, annesinin doğum gününü unuttuğu anlamına gelir! Bu çok kaba." şeklinde esprili bir şekilde yanıt vermesinin yanı sıra sözlerine şunu ekledi; "O tarihi yazmamızın üzerinden tam altı yıl geçti ve unuttuk. Açık bir şekilde hata yaptık, bundan dolayı özür dileriz. Bütün hayranlardan özür dileriz,' açıklamasını yaptı. Matt, internette viral hale gelen olay örgüsü hakkında, 'Ross ve benim hafızamız iyi değildir, ama Will'i seviyoruz. Hatamızdan dolayı insanların Will'i sevmediğimizi düşünmesini istemiyoruz."