Google'ın Yeni Katlanabilir Telefonu- Google Pixel Fold Çıktı Mı? Pixel Fold Kaç TL?

Google'ın Yeni Katlanabilir Telefonu- Google Pixel Fold Çıktı Mı? Pixel Fold Kaç TL?

Katlanabilir telefon üreten markalar furyasına Google 'da katıldı. Google Pixel Fold görenleri şaşırttı. Peki; Google Pixel Fold çıktı mı? Google Pixel Fold kaç TL? Katlanabilir Pixel Fold ne zaman çıkacak?

Katlanabilir telefon üreten markalar furyasına Google 'da katıldı. Huawei, Samsung, Oppo gibi dünya devi teknoloji markalarının ardından Google da, katlanabilir telefon modeli Google Pixel Fold ile katlanabilir telefon üretimine giriş yapıyor. 2020 yılında aktif olarak karşımıza çıkmaya başlayan katlanabilir akıllı telefonlar, ilk modelleriyle sert ve ağır eleştiri topuna tutulsalar da yeniledikleri bir üst versiyon katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar ile pek çok müşteriyi geri kazandı. Özellikle Android tabanlı olması ve marka güvenilirliği ile ön plana çıkması nedeniyle Samsung'un üretmiş olduğu katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar yüksek miktarda satış yaparak markanın Ar-Ge yapması ve daha gelişmiş modeller üretmesine olanak sundu. Özellikle son çıkan katlanabilir telefon modelleriyle yüksek satışlar yakalayan Samsung'un ardından Google da katlanabilir ekranlı akıllı telefon üretimine ilişkin açıklamalar yaptı.

Google Pixel Fold Ne Zaman Çıkacak?

Teknoloji sektörünün güvenilir isimlerinden olan Ross Young'un yaptığı açıklamalar ve öne sürdüğü iddialar sonrasında teknoloji severler heyecanlandı. Young, Google'ın Pixel Fold adında katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığını ve 2022 yılının son çeyreğinde telefonun satışa çıkmış olacağını belirtti. Güvenilir kaynak Ross Young'ın fiyat ile ilgili öne sürdüğü iddialar ise telefonun bekleyenlerini heyecanlandırdı. Peki; Google Pixel Fold kaç TL olacak?

Google Pixel Fold Kaç TL Olacak?

Henüz yeni bir teknoloji olarak kabul edilen katlanabilir ekran teknolojisinin yüksek maliyetleri nedeniyle katlanabilir ekran özellikli akıllı telefonlar piyasaya oldukça yüksek fiyatlardan sürülüyor. Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin 1.800 Amerikan Doları karşılığında satışa çıkması gerek ulusal gerekse uluslararası teknoloji severlerin ve teknoloji basınının ilgi odağı olmuş, eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Ancak bazı kesimler ise bunun yeni bir teknoloji olduğunu ve yüksek fiyatların normal olduğunu ileri sürüyordu. Ancak Ross Young'ın ortaya attığı iddialar Google'ın katlanabilir akıllı telefon pazarına bomba etkisi yaratacak bir fiyat ile giriş yapacağı yönündeydi. Peki; Google Pixel Fold fiyatı ne olacak?

Güvenilir kaynak Ross Young'un iddiaları cihazın 1.400 Amerikan Doları yani, 3 Mayıs 2022 tarihli fiyatı ile 20.750 TL karşılığında piyasaya sürüleceği yönündeydi. Young uygun fiyatlı iddiasını net bir şekilde duyurdu.