Fuudy App Nedir? Fuudy Yemek Sipariş Uygulamasında Neler Var?

Fuudy App Nedir? Fuudy Yemek Sipariş Uygulamasında Neler Var?

Yemek siparişi uygulamalarına rakipler çıkmaya devam ederken bugün sosyal medyada Fuudy yeniden gündeme geldi. Peki; Fuudy nedir? Fuudy kimin? Detaylar gursesgazetesi.com'da

Online yemek siparişi uygulamaları bünyesinde pek çok restoranı bulundurmasının yanı sıra ekledikleri pek çok yeni özellik ile kullanıcılarına yeni hizmet alanları oluştururken 2020 yılında kullanıma sunulan Fuudy uygulaması bugün sosyal medya platformlarında tekrar gündeme geldi. Lüks gıda tüketiminde öncü olarak kurulan Fuudy'nin yeniden gündeme gelmesi ile birlikte kaliteli ve lüks yemekleri evinde tüketmek ya da lüks marketlerden sipariş vermek isteyen vatandaşlar uygulamayı araştırmaya başladı. Fuudy'nin özellikleri ve kullanıcı seçimi ise dikkat çekti. Peki; Fuudy nedir? Fuudy App'de neler var?

Fuudy Nedir?

Günden güne popülerliği artan online yemek siparişi uygulamalarına rakip olarak piyasaya sürülen Fuudy, elit restoran yapısı ile dikkat çekiyor. Uygulamayı diğer online yemek sipariş platformlarından ayıran özelliği ise uygulamada yer alan restoranların lüks restoranlardan oluşması. Fuudy uygulamasında yer alan restoranlar diğer yemek siparişi uygulamalarında yer almıyor. Yalnızca lüks restoranların yer aldığı uygulama hem Google Play Store ve App Store'dan indirilebiliyor. Uygulamada yalnızca restoran değil lüks gıda ürünü satan marketlerin yer alması da kullanıcıların ilgisini çekiyor.

"Yalnızca iyi yemek getirir, gastronomiye meraklıdır!" sloganı ile piyasaya sürülen Fuudy App'in bünyesinde barındırdığı restoranlar ise vatandaşlar için merak konusu oldu. Pek çok vatandaş arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında uygulamada bulunan restoranlar araştırılmaya başladı. Peki; Fuudy'de hangi restoranlar var?

Fuudy'de Hangi Restoranlar Var?

Yalnızca lüks tüketim restoranlarını bünyesinde barındıran Fuudy'nin bünyesinde pek çok restoran bulunuyor. Lüks restoranlar arasında 29, Vakko Bistrot, Sunset, Morini, the Steeve, Baylan, Azur, Divan, Alaf, Alancha, Antica Locanda, Apartıman, Bi Nevi Deli, Markus Prime Ribs Society, Lokanta Kru, Sanayi313, Cantinery, Da Mario, Mangerie ve Delicatessen gibi restoranların bulunması da dikkat çekiyor.

Fuudy Kimin?

Fuudy uygulamasının bugün yeniden gündeme gelmesi ile birlikte pek çok vatandaş Fuudy uygulamasının kime ait olduğunu araştırmaya başladı. Fuudy uygulaması; Centinery ve Lucca'nın kurucusu olan Cem Mirap ve geçmiş dönemde Hepsiburada ve Markafoni gibi e- ticaret platformlarının genel müdürlüğünü ve CEO'luğunu yapmış olan İlker Baydar tarafından geliştirildi.