Friends dizisi Netflix'de neden yok, kaldırıldı mı? Friends dizisi nereden izlenir 2022

Friends dizisi Netflix'de neden yok, kaldırıldı mı? Friends dizisi nereden izlenir 2022

1994 tarihinde ilk bölümü ile yayınlanan Friends dizisi 2022 yılında halen izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Peki Friends dizisi Netflix'de neden yok, kaldırıldı mı?

1994 tarihinde ilk bölümü ile yayınlanan Friends dizisi 2022 yılında halen izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. NBC'de 10 sezon olarak yayınlanan tv dizisi Friends kısa süre içerisinde Netflix'e taşınmıştı. Şimdilerde ise Friends dizisi Netflix'de kaldırıldığı gündeme bomba gibi düştü. Friends dizisi neden Netflix'den kaldırıldı detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Friends, David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılmış Amerikan yapımı sitcom türünde bir dizidir. 22 Eylül 1994 ile 6 Mayıs 2004 tarihleri arasında NBC'de yayınlanan dizi, on sezon sürdü. Manhattan'da yaşayan bir grup arkadaşın hayatı üzerinde dönen dizi, Warner Bros.

FRİENDS DİZİSİ NETFLİX'DEN KALDIRILDI MI?

Friends dizisinin Netflix'e gelmesi ile birlikte milyonlarca izleyici dijital platformda diziyi izlemeye başlamıştı. Bugün gündeme düşen gelişmeler ile birlikte Friends dizisinin Netflix'den kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Netflix Türkiye'de diğer bir sıcak gelişme ise Sherry Lansing tarafından yapımı gerçekleştirilen Ahlaksız Teklif ile Christopher Nolan imzalı Yıldızlar Arası filmleri de yayınlanmayacak.

FRİENDS KONUSU

Rachel, Monica'nın evine yerleşir ve onun arkadaş grubuna katılır. Bu gruptakiler: ünlü olmaya çalışan aktör Joey Tribbiani, iş adamı Chandler Bing, masöz ve müzisyen Phoebe Buffay ve Monica'nın abisi, yeni boşanmış paleontolog Ross Geller'dır.

FRİENDS DİZİSİ NETFLİX'DEN NEDEN KALDIRILDI?

Netflix Türkiye, Friends'i 2020 yılına kadar Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlama haklarına sahip olmuştu. Netflix tarafında yaşanılan gelişmeler ile birlikte Friends artık 2022 Mayıs ayı sonu itibari ile anlaşmayı sonlandırarak platformda yer almayacak.

Warner Bros, Discovery'nin abonelik tabanlı dijital yayın platformu HBO Max'in Mayıs 2020'de hayata geçmesiyle kaldırmak zorunda kaldı.

FRİENDS NEREDEN İZLENİR 2022

Amerika'da şu anda Friends dizisi yaşanılan gelişmeler ile birlikte sadece HBO Max'te izlenebiliyor. İzleyiciler Netflix'de Friends'i göremeyince şaşırırken dizinin kaldırılıp kaldırılmadığını araştırmaya başladı.

Friends dizisi ile ilgili alınan karar sonrasında ise yapımın HBO Max'da yayınlanacağı bilgisine ulaşıldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde sadece HBO Max'da yayınlanacak olan Friends dizisi kısa süre içerisinde birçok ülkede yayınlanmaya başlayacak.

Friends dizisi ile ilgili gelişmeler gelmeye başladıkça platformlarda yer almaya devam edecek.