Exxen Sadece Arkadaşız dizisi ne zaman başlayacak? Sadece Arkadaşız dizi konusu, oyuncuları

Exxen Sadece Arkadaşız dizisi ne zaman başlayacak? Sadece Arkadaşız dizi konusu, oyuncuları

Dev medya patronu Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen yeni dizi projesini açıkladı. Exxen Sadece Arkadaşız dizisi ne zaman başlayacak? Sadece Arkadaşız dizi konusu, oyuncuları

Dev medya patronu Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen yeni dizi projesini açıkladı. Show Tv ekranlarında Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor, Survivor All Star, O Ses Türkiye gibi programları ile Türkiye'de hızlı yükseliş yaşayan medya iş insanları arasında yer alan Acun Ilıcalı, Tv8'i satın almasının ardından Türkiye'de ciddi projelere imza atmıştı.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz sene yaptığı açıklama ile birlikte Exxen platformunun yayınlara başladığını paylaşmıştı. Birçok içerik ile dijital platformlara giriş yapan Exxen kısa süre sonra 1 milyon abone sayısını geçerek kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Şimdilerde ise yeni dizi projesi olan Sadece Arkadaşız dizisine dair detaylar paylaşıldı. İşte Sadece Arkadaşız projesine dair yayın tarihi, dizi konusu ve oyuncuları haberimizin devamında yer alıyor.

EXXEN SADECE ARKADAŞIZ DİZİ KONUSU

Sadece Arkadaşız dizisinde birlikte yaşayan iki genç kim evlenirse evin sahibi o olsun diye karar alırlar ve ikisi de doğru eş adayını bulmak için mücadele verir ancak doğru eş adayının kendi evlerinde olduğunu göremezler.

Exxen platformunda yayınlara başlayacak olan Sadece Arkadaşız dizisinin yönetmenliği için Emre Erdoğdu ile anlaşma sağlandı. Başarılı proje için senaryosu Zeynep Koçak'a devredildi. Exxen platformunda yayınlanacak olan Sadece Arkadaşız dizisinin çekimleri ilerleyen aylarda başlayacak. Dizi Exxen platformuna 2 sezon halinde gelecek.

EXXEN SADECE ARKADAŞIZ DİZİSİ UYARLAMA MI?

Exxen platformunda yer alacak olan Sadece Arkadaşız dizisinin uyarlama olup olmadığı araştırılıyor. Sadece Arkadaşız projesi yurt dışında İtalya'dan Love Snack dizisinden uyarlandı.

İtalya'da Love Snack dizisi 2 sezon ve 60 bölüm halinde yayınlanmıştı. Türkiye'de ise dizinin ilk yayınlanması 2 sezon olarak gerçekleştirilecek.

EXXEN SADECE ARKADAŞIZ DİZİ OYUNCULARI

2022 yılının son aylarına doğru yeni bölümleri ile yayınlanması beklenen Sadece Arkadaşız dizisinin başrol oyuncularında Deniz Can Aktaş ve Cemre Baysel yer alıyor. Deniz Can Aktaş'ı seyirciler Menajerimi Ara dizisinden tanırken Cemre Baysel ise Sol Yanım dizisinden bir ün kazanmıştı.

Deniz Can Aktaş ve Cemre Baysel isimleri proje için sözleşme imzalarken diğer oyuncu kadrosu ise ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.