Exxen Gibi dizisi 3.sezon ne zaman yayınlanacak?

Exxen Gibi dizisi 3.sezon ne zaman yayınlanacak?

Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'in yazdığı ve Exxen platformunun ilk açıldığı süreçte yayınlanan ilk işler arasında yer alan Gibi dizisi kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcı tarafından çok sevildi. Peki Exxen Gibi dizisi 3.sezon ne zaman yayınlanacak?

Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'in yazdığı ve Exxen platformunun ilk açıldığı süreçte yayınlanan ilk işler arasında yer alan Gibi dizisi kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcı tarafından çok sevildi. Oyuncu kadrosu ve bu zamana kadar ki en farklı mizah anlayışı ile izleyicilerin sevgisini kazanan Gibi dizisinin 3.sezonu merakla bekleniyor.

Feyyaz Yiğit'in dün Instagram hikayesinden paylaştığı o hikaye sonrasında ise izleyiciler 3.sezona dair sıcak gelişmeleri merak ediyor. Gibi dizisi ilk sözleşmesi 2 sezonluk anlaşma yapılırken platformun en fazla izlenen iş olması sonrasında ise Acun Ilıcalı proje için 2 sezonluk daha anlaşma sağladı. Gelen bu haberler sonrasında ise Gibi dizisinin 3.sezonu ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye başlandı.

GİBİ DİZİSİ 3.SEZON ÇEKİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgiler doğrultusunda Gibi dizisinin 3.sezonu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gibi dizisi 3.sezon çekimleri Haziran ayının 15'inde "start" verecek. Türkiye'de bambaşka bir mizah anlayışı yansıtan Gibi dizisinin çekimlerinin başlaması sonrasında ise yeni sezonun ne zaman geleceği araştırılmaya başlandı.

GİBİ DİZİSİ 3.SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Exxen platformunun en kaliteli ve en fazla izlenen projeler arasında yer alan Gibi dizisinin 3.sezon çekimleri sonbahar aylarında yayınlanması bekleniyor. Yayın takvimine göre Gibi dizisinin Eylül - Ekim 2022 aylarında yeni sezonu ile Exxen platformunda olması bekleniyor. Dizinin yeni bölümleri her hafta Cuma günü yayınlanırken Aralık takvimine kadar dizinin yeni bölümleri ile platformda olacağı öğrenildi.

GİBİ DİZİ KONUSU

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri saç baş yolduracak seviyeye getirirler.

Dizi ekibine sonradan katılan Ersoy karakteri ise dizide oldukça sevilirken üçlünün yeni maceraları üçüncü sezonda kaldığı yerden devam edecek. Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin yeni sezon senaryolarına başladığı aylar öncesinden öğrenilirken çekimlerinin ise Haziran - Temmuz aylarında hızlanarak Ağustos ayının son haftasına kadar süreceği öğrenildi. Yeni sezonda ki serüven kaldığı yerden devam edecek.