Erşan Kuneri 2 gelecek mi? Erşan Kuneri 2 ne zaman gelecek?

Erşan Kuneri 2 gelecek mi? Erşan Kuneri 2 ne zaman gelecek?

Cem Yılmaz'ın yeni dizi projesi olan Erşan Kuneri Netflix'de ilk sezonu ile yayınlandı. Erşan Kuneri 2 gelecek mi? Erşan Kuneri 2 ne zaman gelecek?

Cem Yılmaz'ın yeni dizi projesi olan Erşan Kuneri Netflix'de ilk sezonu ile yayınlandı. Erşan Kuneri projesi 2 yıldır gündemde yer alırken izleyiciler ise merakla beklemeye başlamıştı. Netflix'de yayınlanan Erşan Kuneri kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcı tarafından izlenirken projeyi beğenen izleyiciler ise dizinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceğini araştırmakta. Erşan Kuneri projesine dair detaylar ve daha fazlası ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Erşan Kuneri, 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan komedi türündeki Türk internet dizisidir. Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 70 ve 80'lerdeki hikâyesini konu alan dizinin çekimleri Eylül 2021'de tamamlandı.

Erşan Kuneri 2.Sezon Onayı Aldı Mı?

İzleyiciler internette Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonunun gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Netflix'de yayınlanan orijinal yapımlardan birisi olan Erşan Kuneri'ye dair detaylar ise haberde yer alıyor.

Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu onayının ilerleyen haftalarda duyurulması bekleniyor. Şimdiden milyonlarca izlenmeye ulaşan Erşan Kuneri dizisinin 2.sezonun da gelmesi muhtemel olarak bakılıyor.

Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Cem Yılmaz
  • Nilperi Şahinkaya
  • Ezgi Mola
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Zafer Algöz
  • Merve Dizdar

Yıldız oyuncu kadrosu duyurulduğu andan itibaren dizinin beklentisi yükselmeye başladı. Cem Yılmaz'ın önceki filmlerini ve genel olarak sinemasını seven kişiler, bu dizi için adeta gün saymaya başladı. Tanıtımının yayınlanması ile birlikte de dizi, beklentileri daha ya yüksek tuttu. Peki heyecanla beklenen Erşan Kuneri dizisinin konusu nedir?

Erşan Kuneri Dizi Konusu

Sit-com tarzında olacak olan dizi, Erşan Kuneri karakterinin 80'li yıllardaki hayat hikayesini konu almaktadır. Dizide erotik sinema dünyasının ünlü yapımcısı olan Erşan Kuneri, hapishaneye düşer, 80'lerin başında hapishaneden çıkarak yeniden film yapmaya başlayan Erşan Kuneri, bu defa diğer film türlerine yönelir. İlk hedefi radikal bir film çekmek olan Erşan Kuneri sektörden arkadaşlarını bir araya toplayarak filmin çekimlerine başlar. Mami, Seyyal, Tumtum, Alev, Feride, Altın Oran, Payro Kemal derken hepsi bir arada filmin çekim sürecini başlatırlar.