En Ucuz Telefon! 759 TL'lik ZTE s6-m190 Özellikleri- ZTE s6 m190 Özellikleri

En Ucuz Telefon! 759 TL'lik ZTE s6-m190 Özellikleri- ZTE s6 m190 Özellikleri

Piyasadaki en ucuz akıllı telefonlar pek çok vatandaş tarafından her gün aratılmaya devam ediyor. Peki; ZTE s6 m190 alınır mı? ZTE s6 m190 özellikleri ve fiyatı nedir?

Doviz kurundaki artış ve önüne geçilemeyen enflasyon nedeniyle sürekli olarak artış gösteren akıllı telefon fiyatları adeta el yakıyor. Vatandaşlar akıllı telefon alırken taksit seçeneği olmaması sebebiyle kredi ile akıllı telefon alarak çözüm buluyor. Ancak; pek çok vatandaş piyasadaki en ucuz telefonları araştırıyor. Gerek pazar yerlerinde gerekse arama motorlarında en ucuz telefonları araştıran vatandaşlar ZTE s6 m190 modeli ile sıkça karşılaşıyor. Peki; ZTE s6 m190 özellikleri ve fiyatı nedir? ZTE s6 m190 alınır mı?

ZTE s6 m190 Özellikleri ve Fiyatı

Son zamanlarda en ucuz telefon arayan kişilerin dikkatini çeken ZTE s6 m190 modeli fiyat performans açısından dikkat çeken modellerden oldu. 759,00 TL fiyat etiketi olan ZTE markasının s6 m190 model akıllı telefonu düşük bütçe ile akıllı telefon almak isteyenlerin merak ettiği cihazlardan oldu.

Hakkında pek fazla bilgi bulunamayan akıllı telefonun 759,00 TL fiyat etiketine rağmen sunduğu 5.0 inç IPS LCD ekran paneli, ekrana nereden bakılırsa bakılsın renklerin canlı ve doyurucu bir şekilde görünmesini sağlıyor. 10 MP ve 5MP arka kamerasının yanı sıra ön kısımda kullanıcıları 1.6 MP ve 2 MP selfie kamerası karşılıyor. 16 GB dahili hafızası bulunan cihazın 3000 mAh bataryası bulunuyor. Özellikleri göz önünde bulundurulduğunda 3000 mAh değerindeki batarya kullanıcılarına optimum kullanımda uzun batarya ömrü sunuyor. Pek çok oyunun oynanabileceği akıllı telefonda kasmalar ve donmalar olsa da PUBG Mobile Lite oynanabiliyor. Ayrıca ZTE s6 m190 cihazının ithalatçı garantisi bulunuyor.

159 TL ZTE s6 m190 Alınır Mı, Alınmaz Mı?

Pek çok kişinin almayı düşündüğü cihazın alınıp alınmayacağı ise en çok araştırılanlar arasında. Peki 759 TL fiyat etiketiyle satılan ZTE s6 m190 alınır mı, alınmaz mı?

Özellikleri göz önünde bulundurulduğunda günümüz teknolojisinden uzak denilebilecek olan cihaz, küçük yaştaki çocuklar, yaşlı sayılan insanlar ve yalnızca video izlemek, telefonla konuşmak, internette gezinmek ya da şirket hattının takılabileceği ikinci bir telefon olarak kullanmak isteyen vatandaşlar için uygun bir cihaz. Ancak, akıllı telefonuyla fotoğraflar çekip sosyal medyada paylaşmak isteyen kişiler ve telefonundan oyun oynamak isteyen kişiler için cihaz çok da uygun bir seçenek olmayacaktır. Ayrıca cihazı alacak kişilerin bütçesini ve ihtiyaçlarını belirleyerek alışveriş yapması daha doğru bir karar olacaktır.