e-SIM destekli Apple Watch modelleri satışa sunulacak, e-SIM destekli Apple Watch kaç TL?

e-SIM destekli Apple Watch modelleri satışa sunulacak, e-SIM destekli Apple Watch kaç TL?

Teknoloji devi Apple, akıllı saatleri Apple Watch ile de teknoloji tutkunlarına çok iyi çözümler üretiyor. Serinin e-SıM destekleyen yeni modelinin duyurulmasıyla Apple hayranları meraklı bekleyişe başladı. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Teknoloji devi Apple çıkartmış olduğu her yeni iPhone, Mac ve iPad modelleri ile teknoloji dünyasında sansasyon yaratıyor. Apple tarafından çıkartılan ve milyonlarca kişi tarafından dünya çapında heyecanla beklenen bir diğer akıllı cihaz ise Apple'ın akıllı saat serisi olan Apple Watch serisinin yeni modelleri duyuruldu. Akıllı saat modelleri arasında teknoloji tutkunları için ayrı bir yere sahip olan Apple Watch serisinin en yeni üyesi olacak olan e-SIM destekli Apple Watch ülkemizde yakında satışa sunulacak. Apple'ın resmi internet sitesinde "Apple Watch" sekmesine giren ziyaretçiler, "GPS+Cellular modeller yakında sizinle" yazısıyla karşılaştı. Yazıyla karşılaşan ziyaretçiler gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında yeni çıkacak olan Apple Watch ile ilgili araştırmalar yaptı.

e-SIM desteği olmayan Apple Watch serileri 6.999 TL'lik fiyat etiketiyle başlangıç modeliyle satılıyor. 41 mm boyutunda olan Apple Watch 7'nin 6.999 TL'lik fiyat etiketinden sonra yeni çıkacak olan e-SIM destekli modelin fiyatının ne olacağı ise merak konusu oldu. Hücresel bağlantının Apple Watch cihazlarında kullanılmasını sağlayan e-SIM desteğinin yer aldığı Apple Watch 7'nin satış fiyatı ile ilgili bazı internet sitelerinde bulunan çok yüksek ya da çok düşük fiya tahminleri ise vatandaşların kafasının karışmasına sebep oldu. Peki; e-SIM destekli yeni Apple Watch 7'nin fiyatı ne olacak?

e-SIM destekli Apple Watch 7 kaç TL?

e-SIM teknolojisi ile telefonlardaki hücresel bağlantının saatlerde kullanılmasını ve bu sayede de akıllı saatlerden arama yapmak ve mesaj göndermek gibi işlemlerin yapılmasını sağlayan Apple Watch 7'nin Türkiye satış fiyatının 13 bin 339 TL olması bekleniyor. 13 bin 339 TL'den satışa sunulacak olan 41 mm'lik kasalı Apple Watch 7'ye 13 bin 899 TL ödeyen vatandaşlar ise akıllı saatin 45 mm ebadındaki modeline sahip olacak. Cihazın çıkış tarihi ile ilgili Apple tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da ilerleyen haftalarda Apple tarafından yeni e-SIM destekli Apple Watch 7'nin satışa çıkması bekleniyor.

Yeni çıkacak olan e-SIM destekli Apple Watch 7 modelinin özellikleri şu an için resmi olarak duyurulmamış olsa da beklentiler e-SIM modelinin standart Apple Watch 7 ile neredeyse aynı özelliklerde piyasaya çıkması bekleniyor.