Donald Trump Netflix'e Rakip Oluyor! Trump'ın Platformunun İsmi Ne Olacak?

Donald Trump Netflix'e Rakip Oluyor! Trump'ın Platformunun İsmi Ne Olacak?

Eski AND Başkanı Donald Trump'a ait olan medya şirketi bu sefer de Netflix rakibi bir platform açacak. Trump'ın yeni platformu ile ilgili satır başları gursesgazetesi.com'da...

Eski ABD Başkanı ve dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Donald Trump' ait olan Trump Media & Technology Group, geçtiğimiz yılın son aylarında Truth Social isimli sosyal medya platformunu duyurmuş ve tarihte eşine az rastlanır bir gelişme yaşanmıştı. İlk kez bir Amerikan Başkanı, uluslararası dijital bir platform kurmuştu. Aralık 2021'de piyasaya çıkan sosyal medya platformunun ardından şaşırtıcı bir olay da bugün yaşandı. Eski Başkan Donald Trump'ın medya şirketi Trump Media & Technology Group; Netflix, Disney+ ve HBO gibi dizi ve film izleme platformlarına rakip bir dijital içerik platformu üzerinde çalışma yapmaya başladı. Peki Donald Trump'ın yeni platformunun ismi ne?

Donal Trump Yeni Platformun İsmi Ne?

Donald Trump'a ait olan Trump Media & Technology Group tarafından piyasaya sürülmek üzere, üstünde çalışmaya başlanılan platform, Netflix başta olmak üzere online dizi ve film izleme platformlarına rakip olacak. Bilgilerin sosyal medyada yayılmaya başlamasıyla birlikte pek çok kişi platform ile ilgili detayları araştırdı. Platformun ismi ise en çok arananlar arasına girdi. Donal Trump'ın imzasını taşıyacak olan platformun ismi ise Trump Media & Technology Group'un kısaltması olan TMTG+ olacak. Sonundaki + işareti ile hem Disney+'a rakip bir politika izleyen hem de akılda kalıcı bir isme sahip olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Platformda Hangi İçerikler Yayınlanacak?

Sansasyon yaratan demeçleri ile gerek Amerikan Başkanlığı öncesi gerekse Başkanlık döneminde gündemden asla düşmeyen isim Donald Trump'a ait olacak olan yeni platformda hangi içeriklerin olacağı merak konusu oldu. Platformda yayınlanacak olan içeriklerin TMTG+ bünyesinde üretilen orijinal içerikler olacağı belirtildi. Kendi orijinal içeriklerini kullanıcılara sunacak olan TMTG+ platformunun içerik tercihi ise Netflix'e rakip mi olacak sorusunu beraberinde getirdi.

TMTG+ Ne Zaman Çıkacak?

Platformla ilgili bilgiler henüz yeni gelmeye başlamışken küresel çapta milyonlarca kişi platformun ne zaman yayın hayatına başlayacağını, platformun kullanıma ne zaman açılacağını araştırdı. Yeni platform ile ilgili bilgiler henüz oldukça kısıtlıyken, platformun yayın hayatına ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.