Dolap uygulaması nasıl boş kargo firması bulunur?

Dolap uygulaması nasıl boş kargo firması bulunur?

Türkiye'nin ikinci el kıyafet satış mağazası Dolap'ta kullanıcılar kargo kodlarından şikayetçi. Dolap uygulaması nasıl boş kargo firması bulunur?

Türkiye'nin ikinci el kıyafet satış mağazası Dolap'ta kullanıcılar kargo kodlarından şikayetçi. Kurulduğu günden bu güne kadar gelinen süreçte Trendyol'un uygulamayı satın alması ile birlikte kullanıcı sayısı milyonu geçti. Türkiye'de vatandaşların giymedikleri, az giydikleri gibi birçok kıyafetleri Dolap uygulamasından satılabiliyor. Kullanıcılar üyelik oluşturmalarının ardından kıyafetlerinin fotoğraflarını yükleyerek Dolap üzerinden farklı kullanıcılara satış yapabilmektedir.

Kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda kullandıkları Dolap uygulamasında ise kullanıcılar satış yapmalarının ardından sistem üzerinden kargo kodu alması gerekmektedir. Dolap birçok kargo firması ile çalışırken burada ise satışın ardından "Kargo kodu oluştur" butonu yer almaktadır. Kullanıcıların ise kargo kodu alabilmek için seçecekleri kargo firması kısmı genel olarak "Dolu" gözükmektedir. Kullanıcılar her gün bu ekran tablosu ile karşı karşıya kalırken aldıkları siparişleri teslim edememekte. Dolap uygulaması nasıl boş kargo firması bulunur araştırması ise son haftalarda milyonlarca kullanıcının araştırmaları arasında yer alıyor.

DOLAP BOŞ KARGO FİRMASI BULMA 2022

Dolap uygulamasında boş kargo firması bulmak son günlerde oldukça zorlaştı. Yetkililer tarafından gelen bilgiler doğrultusunda her gün saat 00:00 saatlerinde kargo kodları yenilenmekte. Buna göre ise kullanıcılar 00:00 saatlerinde uygulamaya giriş sağlayarak kargo kodu almaya çalışmaktadır.

Dolap uygulamasında kargo kodu yoğunluğu şehirden şehire de yaşanabilmektedir. Kargo kodları ile ilgili her şehirde farklı kotalar bulunmaktadır. Bunun en büyük etkenleri arasında uygulamanın en fazla kullanıldığı şehir, şehirin büyüklüğü gibi özellikler yer almaktadır.

DOLAP KARGO KODLARI NE ZAMAN YENİLENİYOR?

Kullanıcılar günün her saatinde boş kargo firması araştırması yaparken kodların ise ne zaman yenilendiğini araştırmaktadır. Yetkililer genellikle yenilenme saatlerinin 23:59 ila 00:59 saatleri arasında gerçekleştiğini paylaşmaktadır.

Dolap kargo kodlarını sizlerde bu saatlerde kontrol ederek alabilir ve siparişlerinizi en hızlı şekilde teslim edebilirsiniz.

DOLAP KARGO FİRMASI SEÇİM MODELİ AÇIKLAMASI

Uygulamanın resmi internet sitesinde ise kargo seçim modeli ile ilgili açıklamalar yer alıyor. İşte o açıklama..

"En güncel kota bilgileri ile ürününü kargolayabilmek için gönderim yapmadan önce Sipariş Detay sayfasından kargo kodunu alabilirsin. Sipariş tarihinden itibaren 4 iş günü içerisinde seçmiş olduğun kargo firması ve kampanya kodu ile birlikte siparişini kargolayabilirsin. Sipariş tarihinden itibaren 4 iş gününde kargolanmayan siparişler geciken kargo durumuna düşerek alıcıya siparişi iptal etme hakkı tanımlanır. Eğer 4 iş günü geçti ve alıcı siparişi iptal etmediyse yine aynı kargo kodu ile siparişini kargolayabilirsin."