Doctor Strange 2 Cinemaximum Bilet Fiyatı

Doctor Strange 2 Cinemaximum Bilet Fiyatı

Marvel Comics karakteri Doctor Strange'e dayanan Doctor Strange 2 filmi 6 Mayıs itibariyle vizyona girdi. Doctor Strange 2 Cinemaximum Bilet Fiyatı

Marvel Comics karakteri Doctor Strange'e dayanan Doctor Strange 2 filmi 6 Mayıs itibariyle vizyona girdi. Marvel serisi tüm dünya ülkelerinde ki izleyicileri tarafından merakla takip edilirken seride yer alan Comics karakteri olan Doctor Strange'ın ikinci filmi çıkıyor. Doctor Strange 2 filmi konusu, film bilet fiyatları ve daha fazlası ise Gürses Gazetesi sayfasında yer alıyor.

Doctor Strange 2 filmi için normal takvimde vizyon tarihi 7 Mayıs 2021 olarak açıklanmıştı. Pandemi döneminin gelmesi ile birlikte ise filmin vizyon tarihi ertelenerek şimdilerde 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girdi.

DOCTOR STRANGE 2 CİNEMAXİMUM BİLET FİYATI

Cinemaximum sinemalarında Doctor Strange 2 bilet fiyatları tam 57 TL, öğrenci 51 TL olarak belirlendi. Sinemalara son aylarda gelen zamlar ile birlikte yeni fiyatlar gişede başta öğrencileri olmak üzere herkesi derinden üzdü.

DOCTOR STRANGE 2 FİLM KONUSU

Filmde ana karakter Doctor Strange'in yanı sıra Spider-Man, Wanda ve Vision karakterlerinin ikinci filmde yer alması bekleniyor. Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında, eski ve yeni mistik müttefiklerinin yardımıyla bilinmeyene yolculuk eden Doktor Strange'in maceralarını konu ediyor.

DOCTOR STRANGE 2 FİLM OYUNCULARI

Doctor Strange 2 filminin oyuncu kadrosunda; Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez gibi ünlü isimler yer alıyor.

DOCTOR STRANGE 2 13 YAŞ KISITLAMASI MI VAR?

Marvel serisi filmleri arasında yer alan Doctor Strange filmi için 13 yaş sınırı koyuldu. Buna göre ise Doctor Strange 2 filminde 13 yaş altı çocuklar filmi sinemada izleyemeyecek.