Disney Plus'ta yayınlanacak olan Recep İvedik 7 filminden ilk kareler geldi! Recep İvedik 7'de oynayan kız kim?

Disney Plus'ta yayınlanacak olan Recep İvedik 7 filminden ilk kareler geldi! Recep İvedik 7'de oynayan kız kim?

Türkiye içi faaliyetlerine resmi olarak başlayan Disney Plus'ın en önemli film içerikleri arasında yer alan Recep İvedik 7 filminden ilk görüntüler basına düştü. Düşen görüntüler sonrasında ise izleyiciler film ile ilgili detayları araştırıyor..

Türkiye içi faaliyetlerine resmi olarak başlayan Disney Plus'ın en önemli film içerikleri arasında yer alan Recep İvedik 7 filminden ilk görüntüler basına düştü. Disney Plus resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde filme ait detaylar merak ediliyor. Filmde yer alan oyuncular, nerede çekileceği ve ne zaman yayınlanacağına dair detaylar araştırılmaya devam ederken Disney + çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Türk sinemasının en fazla izlenen ve gişe yapan filmlerinden birisi olma özelliğini koruyan Recep İvedik serisi Şahan Gökbakar tarafından yaratılmış bir film olma özelliğini koruyor. Disney Plus ile 7 milyon dolara anlaşma sağlandığı iddia edilen Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep İvedik 7 için ilk görüntüler geldi.

RECEP İVEDİK 7'DEN İLK GÖRÜNTÜLER

Disney Plus resmi Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde fotoğrafın altına şu notlar düşüldü. "Kaldığı yerden devam ediyor. #Recepİvedik7 çok yakında sadece Disney+‘ta. @sahangokbakar @recepivedik @togangokbakar"

İşte Recep İvedik 7 filminden ilk görüntüler Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

fvxmigmwyaetizx.jpeg

Disney Plus tarafından paylaşılan görüntüler sonrasında Recep İvedik 7 filminin bir köy kasabasında geçtiği bilgisine ulaşıldı. Daha önce de bir yerleşik hayat (köy) beklentisi beklenen Recep İvedik'in yeni serisine dair detaylar kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor.

RECEP İVEDİK 7'DE OYNAYAN KIZ KİM?

fvxmripwqaam4oj.jpeg

Recep İvedik 7 filminde ise sürpriz bir isim insanları heyecanlandırdı. Uzun süre aradan sonra ünlü bir oyuncunun kadroda yer alması hayranları tarafından ise şaşırılırken oyuncunun kim olduğu merak ediliyor.

Disney Plus için çekilen yeni filmde ünlü komedyene başrolde güzel oyuncu Öznur Serçeler eşlik ediyor.

Son dönemde “Allah Yazdıysa Bozsun” ve “Aynasız Haluk” filmlerinde seyirci karşısına çıkan Serçeler, Recep İvedik 7’de “avukat hanım” rolüne hayat veriyor.

Şahan Gökbakar “Recep İvedik 7” filminin konusu ve çekim yeri hakkında film çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı.

fvxmuzpwuaagl-k.jpeg

Filmin yeni serisinde Recep'in yeni maceraları bir köy hayatında geçiyor. Son filmlerden de anlaşıldığı gibi yanında bilindik isimler arasında yer alan o karakter de yeni filmde ki yerini alıyor.

fvxmv83xsaeqwoa.jpeg

Görüntülerden elde edilen bilgilere göre ise Recep İvedik 7'de köy halkı ve köy yaşamını temsilen bir filmin geldiği bilgisine ulaşıldı.

fvxnvj3wiaik6un.jpeg

Recep İvedik 7 filminde ilk filmin ardından geçen aşk hikayesinin bu yeni seri ile birlikte tekrar alevlenmesi bekleniyor. Bu süreçte ise iyi bir oyuncu ile anlaşma sağlayan Recep İvedik ekibi şimdiden büyük merak konusu oldu.

fvxnxlzwiaarljw.jpeg

Filme dair detaylar gelmeye devam ettikçe Gürses Gazetesi adresinde yer vermeye devam edeceğiz.