Disney Plus Türkiye Nasıl Ücretsiz İzlenir?

Disney Plus Türkiye Nasıl Ücretsiz İzlenir?

Dünyanın en önemli dizi ve film izleme platformları arasında yer edinen Disney Plus, Türkiye'den nasıl ücretsiz izlenir merak ediliyor. Disney Plus Türkiye Nasıl Ücretsiz İzlenir?

Dizi ve film izleme platformları arasında dikkat çeken Disney Plus, Türkiye'de ki etkinliklerini son dönemlerde oldukça arttırdı. Platform, Türkiye'de Disney Plus'ın açılacağını paylaşması ile birlikte birçok proje gelmeye devam ederken şimdiden 10 proje için çekimlere başlandı. Platformun en önemli projeleri arasında yer edinen Atatürk projesi ise şimdiden milyonlarca kullanıcı tarafından bekleniyor.

Türkiye'de Netflix, HBO, Amazon Prime, Blu Tv, Exxen gibi platformların yanı sıra ülke pazarına yeni katılacak olan Disney Plus şimdiden ses getirmeyi başardı. Başarılı yapımlar her geçen gün gündeme düşmeye devam ederken Disney Plus için ise abonelik fiyatları şimdiden paylaşıldı. Netflix, Exxen, Blu Tv gibi birçok platformun fiyat arttırmasının ardından Disney Plus'ın fiyatları oldukça sevildi. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise halen Disney Plus'ın ücretsiz izlenip izlenemeyeceğini araştıran kişi sayısı oldukça fazla. Peki Disney Plus nasıl ücretsiz izlenir? Detaylar ve gelişmeler gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE ABONELİK ÜCRETLERİ

Platform, Türkiye'de ki abonelik ücretlerini geçtiğimiz ay kullanıcılar ile paylaştı. Disney Plus aylık ücretleri 34,99 TL olarak belirlendi. Platform 1 yıllık üyelik paketlerini de satışa açtı. Buna göre ise Disney Plus yıllık ücretleri 349,90 TL olarak paylaşıldı.

DİSNEY PLUS NASIL ÜCRETSİZ İZLENİR?

Disney Plus yaptığı paylaşımlar ile birlikte yeni sezonda Türkiye'de ki faaliyetlerine başlarken, "Tanışma paketi" duyuruldu. Buna göre ise Disney Plus'a 14 Haziran tarihinden önce kayıt olan ve 26 Haziran 2022 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirmiş olan kullanıcılar 12 aylık ücret ödemek yerine 8 aylık ücret ödemesi gerçekleştirecek.

Ayrıca 14 Haziran öncesi yapılan kayıtların ardından 26 Haziran'a kadar ödeme imkanı sunacak olan Disney Plus, platformda kullanıcıların 12 gün ücretsiz gezinebileceğini de açıkladı.

NETFLİX'İN ABONE KAYBEDECEĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte ücretlerine zam yapan Netflix, son yaptığı zam ile birlikte ülkede 200 bin abone kaybettiğini açıkladı. Netflix son zammın ardından; 26,99 lira olan temel paket 37,99 liraya, daha önce 40,99 lira olan standart paket 57,99 liraya, daha önce 54,99 lira olan özel paket üyeliği ise 77,99 liraya yükseltilmişti.