Disney Plus Türkiye müşteri hizmetleri, iletişim numarası

Disney Plus Türkiye müşteri hizmetleri, iletişim numarası

Türkiye'de 14 Haziran tarihi itibari ile resmi hizmete başlayan Disney Plus için müşteri hizmetleri numarası araştırılıyor. Peki Disney Plus Türkiye müşteri hizmetleri, iletişim numarası nedir? İşte detaylar..

DİSNEY PLUS MÜŞTERİ HİZMETLERİ - Türkiye'de 14 Haziran tarihi itibari ile resmi hizmete başlayan Disney Plus için müşteri hizmetleri numarası araştırılıyor. Dünya devi markaları arasında yer alan Disney Plus platformu bugün resmen hizmet vermeye başlarken kullanıcılar ise platformun müşteri iletişim numarasını araştırmaya başladı. Kullanıcıların platformda yaşadığı belirli problemler sebebi ile araştırdığı konular arasında yer alan Disney Plus müşteri hizmetleri numarası haberimizde yer alıyor.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE İLETİŞİM NUMARASI

14 Haziran 09:00 itibari ile resmi olarak hizmete başlayan Disney Plus'un resmi internet sitesindeki iletişim bölümünde kullanıcılara şu an için sadece "Bizimle Sohbet Edin" desteği sunulmaktadır. "Bizi Arayın" seçeneği aktif değildir. Dolayısıyla henüz sitede telefon numarası bulunmamaktadır.

Disney Plus iletişim numarası! Disney Plus Türkiye iletişim numarası var mı? Disney+ iletişime nasıl geçilir?

Disney+ Walt Disney Company'nin bölümü olan Disney Platform Distribution tarafından işletilen over-the-top katılımlı talebe dayalı Amerikan video servisidir. Servis Amerika Birleşik Devletleri'nde 12 Kasım 2019'da faaliyete başladı.

12 Kasım 2019 tarihinde resmi olarak faaliyetlerine başlayan Disney Plus, kısa süre içerisinde abone sayısını arttırmaya devam ediyor. Milyonlarca kullanıcının abone olduğu Disney Plus, 2022 yılı içerisinde birçok Avrupa ülkesine daha açılarak platformu genişletiyor.

DİSNEY PLUS ÜYELİĞİ TAAHHÜTLÜ MÜ?

Disney+ üyeliği hiçbir taahhüt gerektirmez ve mevcut faturalandırma döneminin bitiminden itibaren geçerli olmak kaydıyla üyeliğini dilediğin zaman iptal edebilirsin. Aşağıdaki 5 kolay adımı izlemen yeterli.

1. www.disneyplus.com’a gidip hesabına giriş yap
2. Profilini seç
3. Hesap bölümünü seç
4. Üyeliği İptal Et’i seç
5. İptal İşlemini Tamamla’yı seçerek onayla.

Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve çok daha fazlasına ait içeriklerin yer aldığı dijital yayın platformudur.

Disney+, standart üyelik paketi kapsamında birçok ayrıcalık sunar:

• Başka hiçbir yerde izleyemeyeceğin orijinal içerikler, gişe filmleri, bir solukta izlenebilecek diziler ve programlar, atıştırmalık kısa içerikler ve ilham verici belgeseller
• 10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkanı
• Uyumlu cihazlarda hiçbir ek ücret ödemeden 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle izleme imkanı
• Özel çocuk profilleri içeren kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi
• Aynı anda 4 ekranda izleme imkanı
• GroupWatch özelliğiyle altı arkadaşınla sanal izleme partileri düzenleme imkanı