Disney Plus saat kaçta açılacak? Platformun açılmasına saatler kaldı, geri sayım başladı!

Disney Plus saat kaçta açılacak? Platformun açılmasına saatler kaldı, geri sayım başladı!

Türkiye'de ki faaliyetlerine 14 Haziran 2022 tarihinde başlayacağı açıklanan Disney Plus için sayılı saatler kaldı. Peki Disney Plus saat kaçta açılacak? Platformun açılmasına saatler kaldı, geri sayım başladı!

Türkiye'de ki faaliyetlerine 14 Haziran 2022 tarihinde başlayacağı açıklanan Disney Plus için sayılı saatler kaldı. Ülkede Netflix ardından Blu Tv, Puhu Tv, Exxen, Gain ve Amazon Prime gibi platformların açılmasının ardından son olarak Disney Plus'da faaliyetlerine resmi olarak başlayacak. Aylar önce Haziran 14 tarihinde platformun açılacağı öğrenilen Disney Plus'ın saat kaçta resmi faaliyetlerine başlayacağı araştırılmaya başladı.

İzleyiciler ve platform takipçileri son saatlerde arama motorunda bu konuyu araştırıyor. İzleyiciler "disney plus saat kaçta açılacak, disney saat kaçta açılacak" araştırmaları yaparken detaylara ise Gürses Gazetesi ulaştı. 14 Haziran 2022 tarihinde resmi faaliyetlerine başlayacak olan Disney Plus'ın saatler 09:59'u gösterdiğinde resmi olarak etkinliklerin başlaması bekleniyor.

DİSNEY PLUS SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Türkiye'de birçok oyuncu ile resmi olarak sözleşme imzalayan Disney Plus, Türkiye içi faaliyetlerine bomba bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Buna göre ise Tarkan'ın da platform ile anlaşma yaptığı öğrenilirken Sina Koloğlu, "Megastar'ın bir belgesel yapacağı söyleniyor. Büyük olasılık vereceği konser kaydı da Disney Plus'ta yayınlanır" açıklaması yaptı.

ekran-resmi-2022-06-13-20-40-12.png

Sina Koloğlu yaptığı açıklamalarda "15 star isimle anlaşan Disney Plus'ın yaklaşık 15 milyon dolara yakın bir para verdiği piyasada konuşuluyor" söylemleri dikkat çekti.

Disney Plus, Türkiye faaliyetlerine 14 Haziran 2022 sabah saat 10:00'da başlayacak.

DİSNEY İÇİN BU ÜCRETLER ÖNEMLİ DEĞİL

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu yaptığı açıklamalarda Disney için bu ücretlerin çok olmadığını ifade etti.

"Yıllık geliri yaklaşık 19.2 milyar dolar olan (Disneyland dahil) The Walt Disney Company için bu paralar önemli miktarlar değil, açıklamak lazım" dedi.

Türkiye içi pazarında hızlı bir etkinlik sağlayan Disney Plus, agresif bir süreç ilerleyerek rakiplerine adeta göz dağı verdi. Sürekli olarak gündemde en fazla konuşulan konular arasında yer alan Disney Plus, oldukça dikkat çekerken başarılı isimler ile sözleşme imzaladı.

Aralarından Halit Ergenç, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Kerem Bürsin, Can Yaman, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi pek çok oyuncu ile anlaşmalarını yapan platform, aynı zamanda pek çok yapımcı ve senarist ile de anlaştı.