Disney Plus Ru Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ru Dizi Konusu, Oyuncuları

Disney Plus Ru Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ru Dizi Konusu, Oyuncuları

Disney Plus için çekilecek dizilere bir yenisi daha eklendi. Ru dizisi basına sızdırılırken oyuncuları ve dizi konusu ise paylaşıldı. Disney Plus Ru Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Ru Dizi Konusu, Oyuncuları

Disney Plus için çekilecek dizilere bir yenisi daha eklendi. Ru dizisi basına sızdırılırken oyuncuları ve dizi konusu ise paylaşıldı. 14 Haziran'da Türkiye'de ki faaliyetlerine başlayacak olan Disney Plus için geri sayım başladı. Türkiye'de platformun açılması ile birlikte birçok proje yayına alınacak. Bu projelerden birisi de Ru dizisi. Ru dizisinin konusu ile ilgili gelişmeler basına yansırken başrol için 2 oyuncuya teklif götürüldü.

Disney Plus için çekilecek olan Ru dizisinin başrol oyuncuları için düşünceler Mert Yazıcıoğlu ve Meryem Uzerli oldu. Aşk 101 dizisi ile bir anda parlayan ve Türkiye'de kendinden söz ettiren Mert Yazıcıoğlu 28 yaşında genç ünlüler arasında yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizileri ile popülerleşen Meryem Uzerli ise 38 yaşında dizinin ikinci başrol oyuncusu için teklif alan isimler arasında yer aldı.

Bir Aşk dizisi olan Ru projesinde ise ikilinin birbirlerine olan aşık gençleri oynaması bekleniyor. Oyuncular teklifleri kabul etmesi dahilinde ise dizi için çok fazla beklenilmeden çekimlere başlanılacak. İşte detaylar gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

RU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Disney Plus için çekilecek projeler arasında yer edinen Ru dizisinin platform açılması ile birlikte hazırlıklarının tamamlanarak yaz sezonunda yayınlanması bekleniyor.

RU DİZİ KONUSU

Dizide Uzer karakterinin annesi kanserdir ve anne oğul zorlu bir hayat sürmektedirler. Uzer üstün zekalı bir gençtir. Uzer’in hayatı RU adlı bir restoran işleten Reyhan ve eşiyle karşılaşınca tamamen değişecektir. Reyan ve kendinden çok küçük olan Uzer büyük bir aşk yaşamaya başlayacaklardır. Bu aşk hem ikilinin kendilerine hem de çevrelerine rağmen sürecektir ancak ikili bu aşkla birlikte büyük bir mücadelenin de içine gireceklerdir.

RU DİZİ OYUNCULARI

Disney Plus için çekilecek projeler arasında yer alan Ru dizisi oyuncularında Mert Yazıcıoğlu ve Meryem Uzerli konuşuluyor. İkilinin projeleri onaylaması durumunda ise dizinin çekimlerine başlanacak.

RU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Üstün zekalı bir genç olan Uzer ile bir restoran işleten ve evli olan Reyyan’ın büyük aşk hikayesini anlatacak Ru dizisi İzmir’in doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü ilçesi Urla’da çekilecek.